Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2012, 02:41   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yeni Eğlence Dünyanız



Son zamanlarda oyun, müzik, film adına bir çok site açılmıştır. Bu siteler hem bizim hem de site sahipleri için büyük bir görsel ve ekonomik zenginliğe sahip olmuştur. İnsanların eğlence amaçlı ziyaret ettiği bu oyun siteleri artık yetmemeye başlamıştır.
Forum sitelerinde en çok ziyaret edilen konular genelde eğlence amaçlı konular olmuştur. Bu forum siteleri artık bu konulara yetişememektedir. İnsanlar sürekli eğlence amaçlı bir yerde vakit geçirmek istiyorlar.
Yepyeni bir site açıldı. Bu site sayesinde forum severler eğlenceli bir siteye kavuşacaklar. Bu site hem sizi eğlendirecek hem de yepyeni eğlenceli oyun , müzik, filmlere kavuşacaksınız. Bu site çok farklı kapıların eğlencesini sizler için aralayacak.
Yepyeni sitemiz oyunmuzikfilm.com forum şeklinde kurulmuş, film , oyun , müzik severler için tasarlanmış bir sitedir. Üye olmak ve farklı eğlenceli filmleri seyretmek, oyunlarla vakit geçirmek, güzel müzikler dinlemek için bambaşka bir site sizleri bekliyor. Müzik paylaşım bölümünde müzikler paylaşabileceksiniz. Sevdiğiniz müzikleri , trend şarkılarınız bu bölümde paylaşabileceksiniz. Grafik ve resim bölümünde en güzel tasarımları görebilecek ve paylaşabileceksiniz. Full oyun arşivi ile oyunlara doyacaksınız.
Adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Oyun , müzik ve filmin tek adresi sizler için açıldı.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla