Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2012, 04:55   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ödemelerinizi Güvenli Yapın



Ukash kart sanal ortamlarda yapılan alışverişlerde kullanılan ön önemli bir karttır. Önceden belli bir meblağ ile alınan Ukash alışverişlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz şekildedir. Dünya üzerinde binlerce alışveriş sitesinde Ukash kart ile ödeme seçeneği bulunmaktadır. Ülkemizde Ukash kartlarının kullanımı yasal değildir. Fakat yapılan görüşmeler ve planlamalar çerçevesinde Ukash kartların ülkemizde kullanımları yakın zamanlar da mümkün olabilecek gibi durmamaktadır.

Zaten yaşadığımız zamanda her türlü işlem internet üzerinden halledilirken ödeme seçeneklerinin artmamasını beklemek yanlış bir düşünce olacaktır. En bilindik ödeme şekli sayesinde günümüzde birçok ödeme şekli ortaya çıkmıştır. En güvenilir ödeme şekli Ukash önerilmediği sürece sizin Ukash kartımızın kimse kullanamayacaktır. Ukash kartın diğer güvenlik önlemleri vardır diye soracak olursanız ödeme sırasında hiçbir kişisel bilgi sizden talep edilmemektedir. Sadece ödemeler kısmından Ukash kartı seçerek, 19 haneden oluşan dijital pin konu numaranızı yazın. Böylece tek kullanımlık Ukash alışveriş kartınızın kaybolması veya başkasının eline geçmesi gibi durumlar ortadan kalkmaktadır.

Ukash alışveriş kartlarını Ukash satan aracı şirketlerden alabilirsiniz. Türkiye’de de Ukash alışveriş kart satan birçok firma vardır. Fakat bu aracılar Ukash kartları İngiltere’den temin etmektedir. Çünkü Ukash kartlarının çıkış yeni İngiltere temin ettikleri Ukash kartları ülkemizde Ukash kartlarının fiyatlarına komisyon ekleyerek satmaktadırlar. Yani bunu hizmet ücreti olarak algılayabilirsiniz.

Sanal ortam aracılığı ile alışveriş yapmak istiyorsanız ve kişisel bilgilerinizin sanal ortamlarda dolaşmasını istemiyorsanız ve Türkiye’nin sağladığı imkânlardan mutlaka yararlanmalısınız.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla