Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2012, 19:53   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Futbol Oyunları



Çağımızın en güçlü iletişim kaynaklarından biri olan bilgisayar ve bilgisayarla birlikte hayatımıza aniden giren internet; bilgilenme, işlem yürütme , haberleşme, alışveriş gibi birçok hizmeti bize sunmaktadır.
İnternetin çocuklar için yararının çok olduğunu biliriz ödev yaparken,bir konu araştırırken çocukların eğitime yararları olur onlara hızlı araştırma imkan olanak sağlar,aynı zamanda yeni dostluklar arkadaşlıklar kurmaya da yardımcı olur, elektronik posta ortamıyla sohbet edebilirler sosyalleşmelerinde de faydalıdır. Sitemizde zeka geliştirici birçok Futbol Oyunları bulunmaktadır.
Futbol Oyunu sitemizde birbirinden güzel ve zeka geliştirici birçok balon oyununu da içinde barındırıyor. Bu sitede çok eğlenecek ve çok zevk alacaksınız. Haydi çocuklar bu oyunları oynayarak eğlenebilir ve birbirinden güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Sitemiz içinde her yaştan çocuğa hitap edecek oyunlar var sizde istediğiniz ve beğendiğiniz hangi tarz oyun olursa oyun sitem izde bulabilirsiniz. http://www.futboloyunlari.net.tr
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla