Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2012, 22:24   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Benten Oyunları


Ben 10 oyunları içinde en çok oynana oyunlardan biride benten savaş oyunudur. Savaş oyunları bilirsinizki vurdulu kırdılı olurlar. Sizde eğer dövüş oyunlarından hoşlanıyorsanız o halde benten savaş oyunu size göre haydi o halde benten dövüş oyununu oynayarak savaş tekniklerini öğrenin ve benteni bu savaştan kurtarıp galip yapın.
Dövüş oyunları, sizlerde çok iyi biliyorsunuz benten savaş oyununu isterseniz ,İnternetten ücretsiz olarak indireceğiniz bu oyunda Benten Oyunları arasında bu oyunu görebilir ve heyecan dolu anlar yaşayabilirsiniz ayrıca oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyunda çok eğleniceğinizi ümid etmekteyiz. Oyunda hem eğlenceli dakikalar geçiriyor olucaskınız hemde benten savaş oyununda sizlerde çok eğleniyor olucaskınız. Haydi çocuklar benten savaş oyununda sizleri de görmeye ve davet etmek istiyoruz.
Oyunda çok keyif alıp arkadaşlarınızla birliktede isterseniz oynayabilirsiniz. Basıl savaştığınızı görmelerini isterseniz değimli o halde hemen Benten Oyunuı oynamaya başlayın. Benten savaş oyunu çok eğlenceli bir savaş oyunu diğer savaş oyunlarına benzemiyor. Oyunu Mouse ile ateş açarak ve yön tuşları ile de yön vererk oynayabilirsiniz. http://www.bentenoyunlari.org
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla