Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2012, 14:43   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Şarkı Sözlerini Bulmak Artık Çok Kolay

Şarkı Sözlerini Bulmak Artık Çok Kolay



Bilindiği üzere bir şarkıda en önemli unsurlardan birisi de şarkı sözüdür. Kişiyi adeta kendisinden alıp götüren ve bestelenmiş hali ile de olağan üstü bir hal alan şarkı sözleri değer bakımından da bir şarkı için oldukça değerli bir konuma sahiptir. Söz yazarları da aynı şekilde bu değeri sonuna kadar hak edecek bir kişi olarak karşımıza çıkmaktadır. Şarkı sözlerini bulmak ise artık eskiye oranla çok daha kolay olabilmektedir. Bundan yıllar önce birçok insan albüm listesine baktığı zaman ilk merak ettiği şey şarkı sözleri ve yazarları olmaktaydı. Artık ise internet üzerinden sozsende.net gibi birçok sitede bu sözleri bulmak basit birkaç işlem sonucunda mümkün olabilmektedir.
Siteler aracılığı ile bu sözlerin bulunması da şarkıların popülerliklerinde önemli bir rol oynamaktadır. Sonuç olarak bir şarkının yayılabilmesi ve sevilebilmesi için öncelikli gerekli olan şarkının sözlerinin ezbere biliniyor olmasıdır. Sevilen bir şarkıda ise bu çok mümkündür. İyi bir şarkı dinleyicisi bir şarkıyı çok beğendiği sırada ilk yaptığı şey şarkı sözlerini internet üzerinden araştırmak ve de okumak olmuştur.
Albüm bilgisi kısmında şarkıların kim tarafından yazıldığı ve bestelendiği bilgilerin yer alması bir dinleyici için çok önemli bir yere sahiptir. Sonuç olarak kaliteli bir şarkı yazarının yazmış olduğunu görmek, şarkılara olan ilgiyi daha arttırabilmektedir. Tüm bu nedenlerden dolayı da şarkı sözü bir şarkı için en önemli unsurlardan birisidir demek doğru olacaktır.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla