Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Eylül 2012, 19:47   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kim milyoner olmak ister

Web Adresi: xkraloyun.com
Sahibi: Ayşem
Teknik Sorumlu: Ayşe
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler: Sizler için özenle tasarlanmış ve siz çocukların becerileri ve zekalarının gelişmesi için hazırlanan en kral oyunlar burada.

Artık televizyonda izlemiş olduğumuz yarışma programlarının neredeyse birçoğu android telefon ve tablette yer almaya başladı. Bu yazımızda sizlere bir Türk geliştiricinin geliştirmiş olduğu ve televizyonda zevkle izlediğimiz program olan kim milyoner olmak isterin oyunundan bahsedeceğiz.

Sade yapıya sahip olan bu oyun içerisinde geniş soru arşivi barındırmaktadır. TV’de izlediğimiz yarışma programı ile aynı mantıkta çalışan bu oyunun ufak tefek hataları da bulunmuyor değil. Tabiki geliştirici arkadaşımız görünen yoğun talep karşısında bu hataları da kısa sürede güncelleyerek halledecektir.

Google play store üzerinde ücretsiz olarak sunulan bu oyunu oynayarak genel kültürünüzün gelişmesinin yanı sıra boş zamanlarınızı da en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Basitten zora doğru bir eğilim gösteren sorular sayesinde ilk soruları kolaylıkla aşabilir ve gelen ileri ki sorularda da oldukça zorlanabilirsiniz. Ayrıca sitemizde bulunan kim milyoner olmak ister oyununu sitemizde oynayabilirsiniz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla