Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Eylül 2012, 23:50   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Sorunsuz Radyo Dinle

SENDE SORUNSUZ RADYO DİNLE

Radyo 1904'lü yıllarda Bulunmuş en büyük icatlardan bir tanesidir.Bir çok ülke radyoyu kendilerinin bulduğunu ifade etmektedir. İlk çıktığı yıllarda sadece bir kara kutu ve onun içinde ses çıkan bir alet olarak görülmekteydi.Şimdilerde ise hayatımızın bir parçası haline gelen Radyoyu elimizden düşürmemekteyiz.Günlük yaşantımızın tamamını kapsayan Radyo Şimdilerde teknolojinin gelişmesiylede ceplerimize kadar ulaşmıştır. Radyo Dinlemenin keyfini daha rahat sürebilmek için düzgün çalışan sorunsuz kesintisiz Radyo Siteleri aramaktayız...Ve karşımıza Sorunsuz Radyo sloganıyla Radyodinlet.Net adlı internet sitesi karşımıza çıkmaktadır.Ve değerli dinleyenlerine muhteşem Radyolar dinlettirmektedir.Tüm popüler Radyo Kanallarını bu internet sitesinde bulabilirsiniz.Bu Radyo Kanallarından Birkaçını Sizlerle paylaşacağız.

Radyo Ahenk

Radyo Ahenk Arabesk Fantezi şarkıları çalan bir radyo kanalıdır.Popüler Radyo Kanalları arasında olan Radyo Kanalı sevenlerine 24 saat kesintisiz olarak yayın yapmaktadır.En popüler Arabesk Şarkıların çalındığı bu Radyo Kanalında Dilediğiniz tüm Arabesk Damar şarkılarını bulabilir ve bunları kesintisiz olarak Dinleyebilirsiniz. Radyo Ahenk Dinlemek için tek yapmanız gereken internet üzerinden bizi takip etmek.Arabesk'in en sevilen en tutulan Radyo Kanalı...

Radyo Alaturka

Radyo Alaturka Adından da anlaşılacağı gibi Türk Sanat Müziği çalan bir radyo kanalıdır.70'lerin 80'lerin 90'ların şarkıları bu radyo kanalında çalmaktadır.Radyo Kanalına bağlanıp isteklerde bulunabilir sevdiğiniz şarkıları sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.Eşi benzeri olmaya Türk Sanat Müziği şarkıları Bu radyo kanalında siz değerli dinleyenlerle buluşmaktadır.Radyo Dinlemenin en huzurlu kanallarından bir tanesi olan Radyo Alaturka sizlerin beğenisinde.

Radyo Seymen

Radyo Seymen Ankara Oyun Havaları çalan Bir Radyo Kanalıdır.İçinizi Kıpır Kıpır Edicek Olan Bu Radyo Kanalı Güne enerjik başlamanızada yardımcı olacaktır.Keyifsiz geçen bir güne hareket katmak için birebir olan bu radyo kanalına Gün içerisinde istek şarkılarınızı gönderebilir Sevdiklerinize bu şarkıları armağan edebilirsiniz.Ankaralıların Radyo Kanalı Radyo Seymen Dinlemek İçin Bizi takip etmeniz yeterli olacaktır.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla