Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2012, 00:01   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Barbie oyunları

Web Adresi: barbie.gen.tr
Sahibi: Şahin Bilisim
Hosting Saglayan Firma: Sadece Hosting
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Şahin Bilisim
Kullanilan sistem hakkinda bilgiler: Barbie oyunları sitemizde barbi nin en güzel ve en yeni oyunlarını yayınlamaktayız.

Günümüzde yaşayan çocuk bir oyuncak bebek sahibi olmak ister.Özellikle barbie bebek modeline sahip olmak ister.Çocukların bu isteği çoğu aile ve çocuk psikolokları tarafından olumlu bulunmuştur.Kız çocuklarının büyük bi çoğunluğu artık internet üzerinden oyunu gerçek hayatta ki oyunlara göre tercih etmekte.İşte sitemizde yer alan barbie oyunları kız çocukları için hem eğlenmesini hemde kişisel gelişiminde artış göstermesini kolaylaştırıp hızlandıracaktır.

Fakat günümüzde yer alan çocuk oyunları içerikli siteler ne yazıkki bazen çocuklarımızın kişisel gelişiminde olumsuzluk yaratabilecek düzeyde oyunlar sağlamaktadır.Bu tür artniyetli kişiler arama motorlarında büyük bir yer edinerek insanları daha rahat ve hızlı bir şekilde kandırabiliyor. Fakat artık ebeveynlerin gönlü rahat olsun.Artık temiz ve kaliteli barbi oyunlarının yer aldığı web sitemizi tercih edebilirsiniz.

Çocuklar oyun seçimleri sizler için önemli. Barbie oyunları çocuklar için çok zevkli olmasından dolayı rengarenk elbiseler içinde barbie giydirme oldukça eğlenceli ve zevkli gelecektir size. Çocuklar giydirme oyunları ile birçok oyun oynayabilecek ve hatta arkadaşlarınızla da birlikte oynayarak çok eğlenecek ve zevk alacaksınız. Barbi oyunlarını internetten kolaylıkla indirebilir ve ücretsiz olarak bu oyunu oynayabilir ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Sitemizdeki oyunları kolaylıkla bulabileceğiniz barbi kategorisinde istediğiniz tüm oyunları kolaylıkla bulabiliyor olacaksınız. Haydi bakalım çocuklar sizlerde en keyifli seçimleri birlikte yapabilir ve arkadaşlarınızı da barbie oyunlarına da davet edebilirsiniz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla