Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2012, 01:05   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kuaför oyunları

Web Adresi: kuaforoyunlarimiz.gen.tr
Sahibi: Şahin Bilisim
Hosting Saglayan Firma: Sadece Hosting
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Şahin Bilisim
Kullanilan sistem hakkinda bilgiler: Kuaför oyunları sitemizde en yeni kuaför oyunları arşivini bulabilirsiniz. Kuaför oyunu denildiğinde akla gelen ilk sitede eğlence sizleri bekliyor.

Örneğin spor kıyafetler ile klasik kıyafetlerle bir değildir. Veya kuaför kıyafetleri ile tenis kıyafetleri aynı değildir. Sizde hemen oynamaya başlayın ve kız giydirme oyunları ile çok eğlenin sizleri bu oyunlarda görmeyi çok istiyoruz. Hemen eğlence başlasın ve oyun başlasın o zaman.

Kuaför oyunu dolayısı ile artık internette birçok çocuk oyunu bulunmakta ve birçok çocuk oyunu ile çocuklar oynamaktadırlar. Çocuklar kız giydirme oyunları kategorili oyunlarla oynamaktan hoşlanırlar neden mi çünkü kız çocukları için kıyafetler önemlidir. Kız çocukları kıyafetler ile birlikte çok mutlu olurlar. Her çocuğun birçok kıyafeti vardır ve bu kıyafetler arasında birçok da özellik bulunmaktadır. Kıyafetlerinde kendi aralarında kategorileri vardır.

Sizin de canınız sıkılıyor değil mi o halde hemen kuaför oyunları kategorisindeki oyunlar ile oynamaya başlayın sizinde canınız oyun oynamak istediğinde en çok eğleneceğiniz oyunlar hangisi ise o oyunları oynamaya başlayarak çılgınca zaman geçirebilirsiniz. Vakit geçirmeniz en kolay yolu oyun oynamaktan geçiyor. Anne babalar çocuklarına aldıkları kuaför oyunları ile onların yaratıcılığını da arttırmalıdırlar.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla