Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2012, 23:38   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart www.futboloyunlari.net.tr

Site Adı : http://www.futboloyunlari.net.tr
Komusu : Ücretsiz Flash oyun sitesi
Kuruluşu : 2012



Zamanımız da artık Futbol Oyunları derken bile insanlar çekinir oldular, çünkü oyun içerikli siteler ve Spor karşılaşmaları artmasına karşılık kalite düştü. Futbol Oyunları içerikli bir site kolay gibi görünse de kolay bir iş değildir. futboloyunlari.net.tr oyunları günlük olarak takip eder ve her oyunu tek tek kontrol ederek kullanıcılarının beğenisine sunar ve bunun için sizden herhangi bir ücret de talep etmez.

Sitemizde Spor ile alakalı her türden oyunu rahatlıkça bulabilirsiniz. Örnek verecek olursak; yüzme oyunları, voleybol oyunları, basketbol oyunları, Penaltı oyunları ve daha çok fazlasını futboloyunlari.net.tr de bulabilirsiniz. Sitemizde mevcut yüzlerce oyunun yanı sıra her gün eklenmekte olan yeni ve güncel oyunları takip edebilirsiniz. Kategorilere ayrılmış site düzeni ile aradığınız türdeki oyunlara kolayca ulaşabileceksiniz. Aynı zaman da sitemizde aradığınız bir oyunu arama kutusuna yazıp aratarak kolaylıkla bulabilirsiniz.

Futbol Oyunu sitemiz sadece kızlara veya erkeklere yönelik olmayıp herkesin beğenebileceği eğlenceli oyunlardır. Ancak isteyenler için yüzme oyunları olarak özel bir bölümümüz de bulunmaktadır. Sitemizin ana sayfasından en yeni futbol oyunları ile siteye yeni eklenen oyunlara ulaşabilirsiniz. Eğer siz de oyun oynamayı seviyorsanız ve kaliteli bir oyun sitesi arıyorsanız http://www.futboloyunlari.net.tr sitesini mutlaka ziyaret edin.
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla