Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2012, 00:03   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart www.giysigiydirmeoyunlari.net.tr

Site Adı : www.giysigiydirmeoyunlari.net.tr
Konusu : Kız çocuklarına yönelik ücretsiz oyun sitesi
Kuruluşu : 2012



Giysi Giydirme Oyunları, çocuklar için bahsedersek onlar için eğlendikleri ve zevk aldıkları eğlenceli bir uğraştır. Ancak yetişkinler için bahsetmiş olursak da, yetişkinler içinde oyun her zaman önemlidir. İnsanlar çocukluklarında yaşadıkları ve oynadıkları oyunları unutmayarak, sadece zaman aşımına uğratarak, büyüdüklerinde de akıllarında kalmalarını sağlamış olabilirler.
Çocuk için oyun, vazgeçilmezdir. Durum böyle olunca da, birçok oyun kız ve erkek çocukları olarak bölümlere ayrılmıştır. Kız çocuklarının oynadığı oyunlar arasında birçok oyun vardır. Bu oyunlar arasında Giysi Giydirme Oyunu içinde birçok kız ve birçok kıyafet bulunmaktadır. Siz ne tarz bir kıyafet giydirmeyi istersiniz haydi bir patenci kız kıyafeti hazırlayın bu patenci kızda nasıl bir elbise sizin için uygun olur? O halde kız giydirme oyunları arasında birçok özellik bulunmakta ve kıyafetlerin birbiri ile uyumu da oldukça önemli olmaktadır.
Sizde eğer bu oyunlar arasında en güzel oyunları seçmek ve oynamak istiyorsanız o halde hemen oyun oynamaya başlayın ve arkadaşlarınızda bu oyunlara davet ederek eğlencenin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Sizde kız giydirme oyunları ile birlikte en şık hangi kızı giydireceksiniz bakalım.. haydi o halde kız giydirme oyunları ile sizleri baş başa bırakıyoruz. http://www.giysigiydirmeoyunu.net
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla