Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2012, 23:30   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Çiftlik Oyunları

Site Adı : www.ciftlikoyunlari.com.tr
Konusu : Çocuklara yönelik bedava oyun sitesi
Kuruluşu : 2011


Çiftlik Oyunları Sitemiz olarak çok kaliteli oyunları burada belirlemiş durumdayız. Sitemizdeki oyunlar çok heyecanlı olup aksiyon, macera dolu birçok oyunu içermektedir. Sitemizde balon patlatma , macera oyunları, aksiyon oyunları, ben 10 oyunları, gibi birçok oyun kategorisi vardır. Bu oyunlar içinde en çok istediğiniz oyunları seçerek oynamaya başlayabilirsiniz. Her çocuğun seveceği oyun kategorisi farklıdır.
Kızlar ve erkekler çoğu zaman farklı oyunlardan hoşlanırlar mesela bir barbie oyununu erkeklerin oynadığı görülmemiştir. Dolayısı ile erkek çocukları daha çok ve sıklıkla yarış oyunları, araba oyunları, silah oyunları, maç oyunları, futbol tarzındaki oyunlarla oynarlar. Sitemiz içerisinde birçok oyun kategorisi bulunduğundan dolayı seçme şansınız her zaman daha çoktur.
Çiftlik Oyununda şansınız çok olduğundan site içerisinde arama yapabilir ve arama sonuçlarına göre de istediğiniz ve beğendiğiniz oyunları oynayabilirsiniz. Site içinde iletişim bilgilerimizden tutun, ayrıca memnuniyet ilkeleri içinde hizmet vermekteyiz. Sitemize üye olup kullanıcı adınız ve şifreniz ile birlikte siteye kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. http://www.ciftlikoyunlari.com.tr
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla