Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2012, 00:03   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart ikinci el eşya

Ev eşyaları sürekli yenilenmesi gereken şeylerdir. Aslında bu durum ev hanımları tarafından istenmektedir. Ancak erkekler zamanında o kadar paraya aldıkları eşyaları çöpe atmak istemezler. Bu konuda ikinci el eşya alım satımı yapan mekanlar bulunmaktadır.


İstanbul şehrinde oldukça uygun fiyata satışlarımız ve elinizdeki ürünleri en uygun fiyata alan hizmetimiz bulunmaktadır. İkinci el eşya alanlar kimlerdir diye arama yapmanıza gerek yoktur. İstanbul’un neresinde olursanız olun elinizde bulunan eşyaları en uygun fiyata satın almaktayız. İstanbul kalabalık bir şehir olduğunda 2. El eşya alan yerler de oldukça fazla sayıdadır. Ancak çoğu işyeri sizlerin eşyalarını olabildiğince ucuza almak için uğraşmaktadırlar. Bizler ürünleriniz için gerçek fiyat teklifleri bulunmaktayız. Tabi bu demek değildir ki her eşyaya yüksek fiyat veriyoruz. Getirdiğiniz eşya türüne göre gerekli sağlamlıkları sahip ise ürünlerinizi en uygun fiyata alıyoruz. Kişiler genellikle eski küçük elektrikli sobalarını ya da kullanmadıkları süs eşyalarını satmak istemektedirler. Eğer gerekli unsurlar tamam ise eşyanızı olabilecek en yüksek fiyat karşılığı satın almaktayız.


Tabi çoğu ev hanımı özellikle ikinci el beyaz eşya alanlar konusunda araştırma yapmaktadırlar. Bunun en büyük sebebi bir zamanlar hayranlıkla aldıkları eşyaları çöpe atmak istememektedirler. Ama bir yandan da yeni model bir beyaz sahibi olmak isterler. Eğer ki beyaz eşyalarınız çok sorunlu değil ise bizlere ulaşarak satma şansınız vardır. Telefon numaralarınız ile iletişim kurarak bil almanız mümkündür.


Sitemizde her türlü ikici el ürüne bakabilirsiniz. Tüm ürünlerimiz sağlam ve çok uygun fiyata sizlere sunulmaktadır. Bazı şubelerimizde ziyaret edip görerek inceleme şansınız vardır. Ayrıca alım sırasında nakliye arama derdi gibi bir sorununuz da olmayacaktır. Bize ait nakliye hizmetimiz ile güvenli şekilde kaplanıp eşyalarınız evinize getirilmektedir. İkinci el eşya alım satımı yanında İstanbul içinde evden eve güvenli bir şekilde kapalı kamyonda nakliye hizmetimizde sizlere ek olarak sunulmaktadır.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla