Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2012, 18:39   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Tenga Türkiye

Site: tengaturkiye.gen.tr

Oda sıcaklığında saklanmalı. Aşırı sıcak veya soğuk TENGA'nıza zarar verebilir. Direk güneş ışığına maruz kalmamalı veya buz dolabına konmamalıdır, bu durum içerisindeki losyonun özelliğinin bozulmasına neden olabilir. Lütfen çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız.

TENGA losyonları nasıl üretiliyor?
TENGA'larda kullanılan losyonların içerisinde saf su, gliserin, sodyum poliakrilat, fenoksietanol, paraben bulunmaktadır. Avrupa Birliği standartlarına uygunluğu Intertek Labtest sertifikasyonu ile kanıtlanmıştır. Hiçbir şekilde cilde zarar vermezLosyonlar içilebilir mi?
Hayır. Losyonlar sadece dıştan kullanım içindir. Lütfen içmeyiniz.

TENGA CUP serisi açıldıktan ne kadar süre sonra kullanılmalıdır?
Paket açıldıktan ve kapak çıkarıldıktan sonra TENGA'nızı mümkün olan en kısa sürede kullanmalısınız. Uzun süre kapağın açık kalması içindeki losyonun kurumasına neden olabilir.

TENGA yıkanıp başka amaçlar için kullanılabilir mi?
Hiç bir TENGA ürünü ana amacı dışında bir amaçla kullanılmamalıdır.

TENGA nasıl kullanılır?
TENGA CUP - İşaretli noktadan başlayarak paketi soyun. Yuvarlak plastik kapağı açın. Tepe noktasındaki hava deliğini kapatan etiketi çıkartın. Kendinden losyonlu girişten geçerek keyifli bir yolculuğa ilk adımınızı atın. Aşağı ve yukarı hareket ettirin. Eğer DEEP THROAT kullanıyorsanız yarrattığı vakum hissini üst kısımdaki hava deliğinden kontrol edebilirsiniz. Kullandığınız SOFT TUBE ise, dilediğinizce sıkıp darlığı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. ROLLING HEAD'in üst kısmını 360 derece hareket ettirebilir, kendinize en uygun açıyı bulabilirsiniz. DOUBLE HOLE, size iki ayrı tadı aynı anda tecrübe etme lüksü sunar. İki uçta bulunan farklı bölümler bambaşka hisler verir. AIR CUSHION sizi gelişmiş hava yastığı teknolojisiyle sarmalar ve bu modelde de vakumu istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.

TENGA EGG - Dış yüzeyini kolayca soyun, plastik kabının içinden EGG'i çıkartın, losyonu içinde barındıran koruyucu plastik parçayı çekerek dışarıya alın, küçük paketten çıkan losyonu içeriye boşaltarak muhteşem EGG'lerle kendinizi şımartın.

FLIP HOLE - Dışındaki ambalajı soyun. Üst kapağı çekerek açın. FLIP HOLE'unuzu pakedinden çıkartın. FLIP HOLE'un açılmasını engelleyen plastik kızağı çıkartın. İç yüzeye dilediğiniz kadar losyon uygulayarak plastik kızağı bu sefer ters taraftan yerleştirin. Bu, kullanım sırasında FLIP HOLE'un açılmasını engelleyecektir. Kullanım sonrasında FLIP HOLE'u açarak iç yüzeyi bol su ve sabun ile yıkayın. Kuruması için ise plastik kızak dikey pozisyonda iken FLIP HOLE'u üzerine asın.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla