Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2012, 17:56   #1
GoogleDostum
Keyifli~Üye
 
GoogleDostum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 27 Eylül 2012
Mesajlar: 20
GoogleDostum is on a distinguished road
Puanlar: 1.267, Seviye: 1
Puanlar: 1.267, Seviye: 1 Puanlar: 1.267, Seviye: 1 Puanlar: 1.267, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Panax Ginsengin

Panax Ginsengin Etkileri

Site: http://panaxginsengkapsul.gen.tr/


Panax her şeyi iyileştiren demektir. Panax Ginseng tohumu, Asya ve Amerika'da kullanılan şifalı bir bitkidir. Panax Ginseng'in insan sağlığını iyileştirici birçok etkisi görülmüştür ve kanıtlanmıştır. Bu yüzden özellikle Çin tıbbında çok fazla kullanılan bir bitki olmayı başarmıştır.
Ginseng (Panax ginseng): Özellikle Doğu Asya'da çok yaygın olarak yetiştirilen ve kullanılan, beyaz çiçekli, soluk kırmızı renkte meyveleri olan şifalı bir bitkidir. Saponinler, B1, B2 ve D vitaminleri, uçucu yağ, glikozitler, fosfat ve organik asitler içerir.

Panax Ginsengin Etkileri: Bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücut direncini arttırır. Vücuda ve kalbe kuvvet verir. Yorgunluğu giderir. Zihni açar ve hafızayı kuvvetlendirir. Stresi azaltır. Depresyona karşı faydalıdır. Özellikle erkeklerde cinsel gücü ve sperm sayısını arttırır. Panax Ginseng Prostata karşı koruyucudur. Kandaki şeker ve kolesterol oranını düşürür. Kansızlığa iyi gelir. Kansere karşı da koruyucu etki gösterir.

Panax Ginseng Nedir?

Tümörlü hücrelerin gelişimini yavaşlatır, hatta bazen tamamen durdurabilir. Sindirim sistemi ve böbreklere faydalıdır. Karaciğeri korur. Kalp ve damar sağlığı üzerinde de olumlu etkileri vardır. Yaşlanma belirtilerini azaltır.

Panax Ginseng Kullanımı: Genellikle kökleri toz haline getirilerek ya da köklerinden elde edilen su kullanılır. Etkileri ve faydaları keşfedildikten sonra pek çok ginseng içeren hazır ürün üretilmeye başlanmıştır. Genellikle ginseng tablet ya da çay şeklinde sunulmaktadır. Cinsel gücü arttırıcı ve yaşlılarda yaşlılık belirtilerini azaltıcı olarak kullanımı oldukça yaygındır.
GoogleDostum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla