Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2012, 03:03   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Profesyonel Spa Masaj Merkezi

Masaj Koltuğu



Günümüzde artık her yerde görmeye alıştığımız masaj koltukları yaklaşık 10 yıldır bu piyasa. Araç koltuklarından, ticari koltuklara kadar pek çok çeşidi bulunan masaj koltuğu, kalitesine ve fonksiyonlarına göre çeşitli çözümler sunuyor. Fiyatlar yukarılara doğru çıktıkça bacak ve kollara dahi masaj yapabilen bu masaj aletleri genelde sırt masajı ağırlıklı çalışıyorlar.
Ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan lüx masaj koltukları, vücut ergonomisine göre vücudun ihtiyacı olan sıkma, ovalama işlemlerini hafıza alabiliyor, türlü türlü çeşitlerde seçenekler sunabiliyor. Bunların biraz daha basit versiyonları, hemen hemen bütün AVM lerde bulunan jetonlu yada madeni para ile çalışan masaj koltuklarıdır.
Uzay araştırmaları uzmanları, roketin hızına bağlı olarak çok güçlü bir çekim gücüne maruz kalan insan bedenin, bu ivmeden daha az zarar görmesi için vücudun sırt üstü oturur pozisyonda 45 derece açı ile astronotların oturum alanlarını tasarlamışlardır.
Bu tasarımlardan esinlenen masaj koltuğu uzmanları da, bu şekilde yatabilen, vücudun yerçekimi etkilerinden daha az zarar görmesini sağlayan özel koltuklar tasarlamışlardır. Müzik dinlenebilen ve hatta müziğin ritmi ile bile masaj yapabilen fonksiyonlar dahil etmişler, müşterilerin beğenisine sunmuşlardır.
Aynı zamanda güzel bir gelir modeli yaratan ticari masaj koltukları, hastaneler, alışveriş merkezleri, otobüs terminalleri, dinlenme tesisleri, oteller, moteller, halka açık alanlar v.b pek çok yerde kullanıma sunulmuştur. Ayda bir kez gelen personelin biriken bozuk paraları yada jetonları toplaması ile de herhangi bir personele gerek dahi bulunmayan bu masaj koltukları, başlı başına çok avantajlı bir gelir modelidir aynı zamanda.

Spa Masaj Merkezi



Türkiye’de bulunan en kaliteli Spa merkezleri, Spa otelleri, Masaj salonları, Güzellik merkezleri, Termal otellerin, il ve ilçe bazında arama yapılarak incelebileceği bir rehber site olan Spamasajmerkezi.com, aynı zamanda kişisel bakım, güzellik önerileri, makyaj, diyet, sağlık konularında pek çok güncel bilgilerin ve makalelerin bulunduğu bir haber portalı.
Her biri birbirinden ünlü köşe yazarlarının makalelerini okuyabileceğiniz Spamasajmerkezi, resimli ve videolu görsel sunumları ile oldukça zengin bir haber portalıdır.

Yazarlarımızdan bazıları;
Makyaj ve Plastik makyaj uzmanı/Corci
Saç tasarım uzmanı/Adnan Serter
Diyetisyen/Berrin Yiğit
Pilates uzmanı/Çetin Cin
Balerin ve dansçı/Pelin Peremeci Cin
Spa uzmanı/İpek Çaldemir

Makyajın püf noktaları, sağlıklı beslenme önerileri, çeşitli diyet listeleri ve diyet yemekler, içecekler, pilates, fitness, spor aktiviteleri, saç ürünleri, saç bakımı, saç renkleri, masaj, spa ve benzeri konularda haberleri bulabileceğiniz Spamasajmerkezi, zaman zaman sponsorların düzenlediği kampanyalar ile pek çok hediyeleri de ziyaretçilerine armağan etmektedir.
40.000 civarında facebook hayran sayfalarıyla sosyal medyada da yerini alan Spamasajmerkezi, her dakika yenilenen portalı ile hayranlarına sunduğu haberleri anında iletmekte, çeşitli kampanyalarından, öncelikle hayranlarını bilgilendirmektedirler.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla