Konu: Kral Oyun
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2012, 17:41   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kral Oyun

Web Adresi: http://www.kraloyunu.net
Sahibi:kral oyun
Hosting Sağlayan Firma: radore
Web Master ve ya Teknik Sorumlu:kral oyun
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:






İnsanlar kimi zaman stres atmak kimi zamansa içlerindeki çocuğun güdülemesi sonucu oyun oynama ihtiyacı hissedebiliyorlar. Ancak flash oyun oynamak istediklerinde piyasadaki tüm oyun sitelerinin birbirinin kopyası olduğu gerçeğiyle yüz yüze geliyorlar. Kendileri farklı oyun oynamak istediklerinde yahut çocuklarına farklı oyunlar sunmak istediklerinde, aradıklarını maalesef bulamayabiliyorlar. Ancak kraloyunu.net sayesinde artık bu dert çözülüyor.
Kraloyunu.net özel tasarımı ve birbirinden renkli, üstelik özel yapım oyunları sayesinde oyun severlerin ilgisini çekmeyi başarmış durumda. İsmiyle özdeşleşen kral oyunları içerisinde de hatırı sayılır bir arşive sahip olan site, aradığınız kral oyunlarını ivedi bir şekilde bulabilmenizde yardımcı oluyor.
Keza site sayesinde pek çok kategori içerisinden de oyunlara erişim şansı bulabiliyorsunuz. Oyun oynamak istediğiniz kategoriyi seçerek
kral oyunun özel yapım oyunlarına erişebileceğiniz gibi, dilerseniz bizim özellikle tavsiye ettiğimiz beceri oyunlarına da göz gezdirebilirsiniz. Beceri oyunları içerisinde yüzlerce çeşide sahip olan kral oyun oynama sitesi sayesinde zevkinize uygun beceri oyunlarına kolayca erişebileceksiniz!
Kraloyunu.net adresinde, saatlerimizi vererek oynadığımız bir beceri oyunundan size kısaca bahsetmek istiyoruz… Oyunun adı Zengin Olma Oyunu. Beceri oyunları içerisinde en sevdiğim oyun olsa gerek. Borsada çeşitli yatırımlar yaparak zengin olma esasına dayanan bu oyun içerisinde gerçek hayatta kavuşamadığımız zenginliğe kavuşuyor ve stresten kurtuluyoruz. Oldukça keyifli bir vakit geçirmemize olanak sağlayan bu oyuna ve elbette siteye emek harcayan tüm herkese de teşekkür ediyoruz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla