Konu: Epimedium
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2012, 17:26   #1
GoogleDostum
Keyifli~Üye
 
GoogleDostum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 27 Eylül 2012
Mesajlar: 20
GoogleDostum is on a distinguished road
Puanlar: 1.267, Seviye: 1
Puanlar: 1.267, Seviye: 1 Puanlar: 1.267, Seviye: 1 Puanlar: 1.267, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Epimedium

Epimedium Bitkisi

Site: http://epimediummacun.org/

Epimedium bitkisi günümüzde, özünde testosteron etkisinin bulunması nedeniyle, cinsel arzuyu artırdığıyla bilinir. Çin'deki kullanımından sonra günümüzün en ünlü doktorları da, bu bitkinin cinsel güdüyü güçlendirmek, ereksiyonu geliştirmek ve cinsel arzuyu geri kazanmak için kullanılabileceğini onaylıyor. Bilimsel olarak, azgın teke yaprağı testosteronu serbest bırakır, böylece dayanıklılık ve cinsel gücün artışı gözlemlenir.

Ginkgo yapraklarının özü flavonoid glükozidleri içermektedir ve ginkgolidler (Ginkgo özü bazlı ürünler) eczacılıkta giderek daha yaygın şekilde kullanılmaktadır. Mevcut bilimsel araştırmalar Alzaimer(Hafıza Kaybı, Unutkanlık) rahatsızlıklarında, hafıza güçlendirmede, başdönmesini önlemede ve zihinsel konstantrasyon arttırmada gingko özünün mutlak yararları bulunduğuna işaret etmekte olup, olası diğer faydalarına ilişkin çalışmalar sürmektedir. 6 Ağustos 1945 günü, İkinci Dünya Savaşı sonunda, Japonya Hiroşima'ya atılan atom bombasından sonra her şey yok olmuşken 4 Ginkgo ağacı canlı kalabilmiş. Birer umut sigesi olup, ağacın ne kadar sağlam olabileceğinin en acı örnekleridir. Ağaçlar hala yaşıyorlar.
Bitkinin kan basıncını düzenleyici, kalp kuvvetlendirici, kolestrol seviyesini düşürücü, merkezi sinir sistemini uyarıcı ve özellikle yorgunluğu giderici özelliği vardır. Ayrıca iştah açıcı ve cinsel gücü kuvvetlendirici etkisi bulunmaktadır.

Ginseng , fiziksel aktiviteleri ve vücut direncini artıran bir bitkidir ve fiziksel ve mental (zihinsel) dayanıklılığı artırır. Ginseng'in uzun bir süreden beri, özellikle erkeklerin üretkenliğini, erkeklik hormonu (testesteron) ve sperm miktarını, cinsel gücünü ve dolaşım sistemlerini (özellikle prostata karşı) olumlu bir şekilde etkilediği de düşünülmektedir.

Tribulus Terrestris Orta yaşla birlikte bozulmaya başlayan hormon dengesi cinsel istek ve performansta düşüş, yorgunluk, güçsüzlük, genel olarak hayata karşı heyecan ve istek kaybı, depresyon gibi belirtilerle kendini gösterir. Araştırmalar Tribulus Terrestris'in içeriğinde bulunan ve saponinler adı verilen bitkisel bileşiklerin cinsel hormon sistemini düzenleyen Luteinizing Hormon (LH) üretimini arttırarak testesteron ve bununla ilişkili hormonların normal seviyelerde dengelenmesine yardımcı olduğunu göstermektedir. Tribulus Terrestris hormonal dengesizlikten kaynaklanan libido kaybı, infertilite, erkeklerde ereksiyon problemleri, kadınlarda menapoz belirtileri, kronik yorgunluk, halsizlik ve depresyon gibi sorunların giderilmesinde yardımcı olabilir. Gönüllü denekler üzeninde yapılan bir araştırmada, iktidarsızlık sorunu olan (bu sorun çoğunlukla düşük testesteron seviyesine bağlı olarak gerçekleşir) 200 erkeğe Tribulus Terrestris verilmiştir. Deney sonucunda iktidarsızlık sorunu olan hastaların büyük bir oranında LH ve testesteron seviyelerinin yükseldiği ve sperm üretimi ve hareketliliğinin arttığı görülmüştür. Demir perde ülkelerinde yıllarca doğal steroid olarak kullanılmıştır.
GoogleDostum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla