Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2012, 18:12   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Keçiören Evden Eve Nakliyat



Evden eve nakliyat sektöründe hizmet vermekte olan Keçiören Nakliyat, sizlere daha kaliteli ve daha sorunsuz bir hizmet verebilmek adına, aramızdaki iletişimin hızlanması için bu internet servisini kurmuştur. Nakliye hizmetini almak size her zaman bir artı kazandıracaktır. Bu sektörde sunmakta olduğumuz hizmetlerinde öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti olmuştur. Ve bu doğrultuda ekonomik taşıma hizmeti ve üstün kalite anlayışıyla evden eve nakliyat sektöründe geniş bir referans listesine ulaştık...

Keçiören evden eve nakliyat hizmetiyle sektörde yerini alan firmamız, zamanla teknik alt yapısını ve nakliyat hizmeti kalite anlayışını daha da geliştirerek sizlere çeşitli alanlarda hizmet sunmaya başlamıştır. Nakliye hizmetini oldukça çeşitli dallara ayırarak, daha profesyonel nakliye hizmeti sunmayı planlayan firmamız zamanla ambalajlama, paketleme, ofis ve büro taşımacılığı, fuar ve stant taşımacılığı gibi hizmetler de vermeye başlamıştır. Uygun araç parkurumuz ve uzman personel kadromuz ile sorunsuz nakliye hizmeti sunmaktan gurur duymaktayız.

Çalıştığımız personelimiz, her nakliye için taşeron firmalarca sağlanmayıp, firmamızda çalışmakta olan daimi personeldir. Gerekli nakliye eğitimini ve müşteri ile nasıl iletişim kurulacağına dair gerekli sektör eğitimini tamamlamış olan uzman kadromuz evden eve nakliye sırasında ihtiyaç duyacağınız bilgileri size aktarmaktadır. Keçiören Nakliye, hizmet sırasında sizinle bire bir iletişim içerisinde olan elemanımız aracılığıyla nakliye çalışmasının izleyeceği yol hakkında anlık bilgi alabilirsiniz.

Taşımacılık sektörün de bir çok firma insanlara hizmet vermektedir. Kaliteli ve kalitesiz hizmet sunan sayısı evden eve nakliyat firmasını Ankara şehrinde görebilirsiniz. Keçiören evden eve nakliyat sektörü ülkemizdeki pazar payı en geniş olan sektördür. Özellikle büyük kentler de taşımacılık sektörü hızla gelişmiştir.

keciorenevdenevenakliyat.org
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla