Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2012, 18:30   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Keçiören Asansörlü Nakliyat Firmaları



Keçiören asansörlü nakliyat sektöründe firmamız başarı odaklı çalışıp kaliteli hizmet vermeyi kendine yeğlemiştir. Keçiören nakliyat olarak firmamız sizlere tam 23 yıldır evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. Sizlere verebileceğimiz en iyi hizmetler olarak evden eve nakliyat, antrepo, eşya depolama, eşya ambalajlama, kurumsal firma nakliyesi, kargo parça eşya taşımacılığı gibi alanlarda hizmet vermektedir.

Keçiören nakliyat firmaları birçok korsan nakliyeci tarafından isim haklarını çalarak başkalarının sırtından iş yapmaktadır. Her ne kadarda bu konu üzerine devlet yetkilileri hiç bir çalışma yapmasa da, evden eve nakliye firmaları arasında bu kişilerin önüne geçme çabaları da bir kademe artırılmıştır.

Firmamız sigortalı, marangozlu evden eve eşya taşımacılığında diğer firmalara göre rakip tanımayan kaliteli bir firmadır. Anlaşmalı olduğumuz sigorta acenteleri tarafından otuz milyara kadar eşya sigortası yapmaktadır. Kadromuzda çalışan elemanlarımız her biri işinde profesyonel elemanlardır.

Keçiören nakliyat; sektöründe sürekli taşımacılık kalitesini değiştiren çalışan eleman kadrosu ve araçlarımız ile sizlere sorunsuz bir taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Eevden eve nakliyat sektöründe kaliteyi farklı bir yerde aramayın. Kapalı çelik kasalı araçlarımızla ve taşımacılık hizmetini yeniden tasarlıyoruz. Evden eve taşımacılık hizmetlerinde etnik olarak sizlere kaliteli bir nakliyenin %99 garantisini vermekteyiz.

keciorennakliyatasansorlu.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla