Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2012, 19:18   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Abiye Modelleri

Web Adresi: http://www.abiyemodellerii.com/
Sahibi: Mustafa
Hosting Sağlayan Firma: AktifBilişim
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Mustafa
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: WP
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:




Bayanlar için her daim önemli unsurların başlarında elbiseler olmuştur. Aslında medeniyet göstergeside diyebiliriz. İlk görüş oldukça önemlidir. Eğer yeni birisi ile tanışıyorsak onun ve sizin ilk görünüşünüz ilerisi için önem taşır. O sebeble elbise tercihlerimiz her zaman önemli olur. Bu sizin iş ve özel hayatınızda işinize yarar. Baylar ve bayanlar arasında moda trend konusu hiç bir zaman bir rekabet içersinde olamamıştır. Altını çiziyorum olamamıştır. Bayanların moda hakkındaki ilgi ve alakası her zaman baylardan çok olmuştur. Bayanlarda moda takibi konusunda hoşnutlar. Hangi bayanın bir kıyafeti denemek sonrasında farklı bir elbiseyi denemek hoşuna gitmez ki? Eminim buna bütün bayanların cevabı evet olacaktır.

Özellikle bir davet katılımında insanlar giydiklerine çok değer ve önem verirler. Ama yanlızca davetler dışında da güzel ve alımlı giyinebilirsiniz. Önce yapmanız gereken kendi proporsiyonunuzu iyi bilmenizdir. Acaba hangi abiye modelleri sizin için uygun olur ya da hangi renk elbise size yakışır bunları çok iyi bilmeniz gerekir. Öyle ilk önünüze gelen bir gece kıyafetini giymemelisiniz. Nerede giyeceğiniz, ne amaçla giyeceğiniz, ne kadar zamanla giyeceğiniz gibi faktörler önemlidir. Şayet düğün davetine gidecekseniz bu düğünün iç mekanda mı yoksa dış bir mekanda mı yapıldığı gibi detaylarında önemi vardır. Düğünde davetliyseniz farklı eğer nedime olarak bulunuyorsanız değişik abiye tercih etmelisiniz. İş yerinde de sade bir kıyafet ya da günlük kullanacağınız bir elbise seçebilirsiniz. Şık olmanızın önünde hiç bir elgel bulunmaz. Yeter ki kendinizi iyi tanıyın.

Güzel olmak ve öyle görünmek herkez ister. Makul ölçülerde alımlı ve cezbedici bir dekolte görüntünüzü çok değiştirebilir. İlk bulduğunuz 2012 abiye modelleri için bu tam bana göre dememelisiniz. Önce deneyin, giyin, farklı renklerine bakın. Biraz vaktinizi alsada en güzelini bulmak istersiniz. Bir kaç doğru tercih yaptığınızda bir süre sonra artık size en çok yakışan abiyeler i kolaylıkla seçebileceksiniz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla