Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2012, 23:20   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kral Oyuncuyuz

Kral Oyuncuyuz



Kraloyuncuyuz.com adresinde yapan kral oyuncuların uğrak yeri olan bir oyun sitesinden bahsetmek istiyoruz size bu yazımızda. Bilindiği gibi her çocuk ve biz internet gezginleri hepimiz kral oyuncuyuz. Kral oyuncu olduğumuz için de bizi öyle her türlü oyun kesmiyor. Kaliteli oyunlar oynamak istiyoruz. Daha geniş bir oyun yelpazesinde stres atmak ve eğlenmek amacı güdüyoruz.

Misal ben geçen gün evde can sıkıntısından bunaldığım bir vakitte, mario oyunları ile keyfimi yerine getirdim. Dahası eski günlere dönerek süper mario oynadığım zamanları yâd ettim. Siz de böyle eskileri anmak amacıyla özgün tasarıma sahip olan ve özel yapım oyunlarla biz kral oyunculara hizmet veren kraloyuncuyuz.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

kral oyun sitesi, oldukça geniş bir oyun arşivine sahip olduğu için benim dikkatimi çekti. Sade ve şık tasarımıyla kolay dolaşılabilen bu oyun sitesi, reklamlardan arındırılmış olmasıyla da göz dolduruyor. Eğer siz de benim gibi bir oyun tutkunuysanız hemen kraloyuncuyuz.com adresine girebilir ve oyunların tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Eğer çocuklarınız varsa onlar için de sitede her şey düşünülmüş. Çocukların eğlenmeleri ve güvenli bir internet sitesinde oyun oynamalarının önü açılmak istenmiş. Dilerseniz çocuklarınızla flash oyunlar oynayabilir dilerseniz de kendiniz eğlenmek için bu oyunları oynayabilirsiniz. Kral oyuncuyuz, iyi oyunlar arıyoruz diye boşuna demiyorum.

kraloyuncuyuz.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla