Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ekim 2012, 03:09   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Çocuklara Kral Oyunlarım

Kral Oyunlarım



Her geçen gün gelişen internet sayesinde bilgiye ve eğlenceye ulaşmak çok kolay bir hale geldi. Özellikle çocuklar için açılan flash oyun siteleri sayesinde çocuklarınızın uslu durmasını ve keyifli vakit geçirmesini sağlayabiliyorsunuz. Bu sitelerin bir kısmı özgün oyun yayını yapsa da bir kısmı kopyala yapıştırdan öteye geçemiyor maalesef. Bu kopyala yapıştır yayıncılığın sonucunda da çocuklar aynı oyunu defalarca oynayarak sıkılmaya başlıyorlar. İşte bu noktada bir çözüm getiren harika bir oyun sitesi var. Oyun sitesinin adresi, kral-oyunlarim.net

Kral-oyunlarim.net adresinde yüzlerce farklı oyun bulunmakta ve her gün binlerce çocuk tarafından ziyaret edilmektedir. kral oyunlarım sayesinde, çocuklar eğlenceli vakit geçirirken ebeveynlere de soluklanmak için bir zaman dilimi oluşmaktadır. Kral oyunlarım sitesinde bulunan pek çok kategori, her çocuğa hitap edecek şekilde tasarlanmıştır.

Özellikle erkek çocukların ilgisini araba oyunları fazlasıyla çekmektedir. Babaları gibi araba sürmeye hevesli erkek çocuklar, araba oyunları ile bu heveslerini dışa vurmakta ve elbette çokça da eğlenmektedirler. Araba oyunlarının yanı sıra Benten isimli çizgi film karakterinden esinlenilerek hazırlanan benten oyunları da erkek çocuklar tarafından çok sevilmektedir. Benten oyunları ile bir süper kahraman olan çocuklar, hem sorumluluk almaya yönelik ilk adımı atmakta hem de başka insanlara iyilik yapmanın önemini kavramaktadırlar. Siz de hemen kral-oyunlarim.net adresini ziyaret edebilir ve oyunların keyfine varabilirsiniz?

kral-oyunlarim.net
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla