Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ekim 2012, 00:28   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart 2. El eşya alanlar

İkinci el eşya alım satım sektörü birçok sebeple her zaman ilgi duyulan bir sektör olmuştur. İkinci el eşya alanlar gerekli durumlarda bunların tamir ve onarımlarını yapıp yeni müşterilere satmaktadırlar. Bunun yanı sıra fabrika üretimi sırasında ve ya nakliye gibi süreçler esnasında dış kısmına hasar alan ürünlerin alım satımı da bu firmalar tarafından yapılmaktadır. Bu spot eşya alanlar üründeki sorunu söyleyerek isteyen müşterilere satmaktadır.


Bu sektörün yararlarından biri çeşitli sebeplerden uygun fiyata ürün arayan kişilere yardım eder. Öğrenciler dört ve ya beş sene kalacakları şehirde ev kurmak için ekonomik açıdan da uygun olan 2. El eşyaları tercih ederler. Diğer türlü evlerine eşya almak için o kadar para verecek durumda değillerdir. Bunların yanı sıra ekonomik yönden zor durumda olan aileler de bu sektörden yararlanmaktadırlar. 2i el ve ya spot eşyalar almak onların bütçelerine daha uygun geldiği için bunları tercih ederler. 2. El eşya alanlar bu tür bir sektörde olduklarının farkındalar. Buna göre müşterilerine yaklaşımlarını belirlerler.


Ayrıca satıcı firmalar 2. El eşya sattıkları için onların sorumluluğunu da almaktadırlar. Bu da müşteri memnuniyetine verilen önemi göstermektedir. Bu konuya verdiğimiz önem bizi diğer firmalardan ayıran en büyük özelliğimizdir. Biz sizin aldığınız ürünlerin daha sonra sizlere herhangi bir sorun yaşatmaması için uğraşmaktayız. Bunun için önce alınan ürünler bir bakımdan geçirilir. Herhangi bir arızası varsa o belirlenir ve onarımı yapılır. Daha sonra diğer firmalarla karşılaştırıldığında gözle görünür bir fiyat farkıyla satılır. Bizim ekonominizi düşünerek verdiğimiz fiyatlama sizler için elimizden gelen en önemli şeylerden biridir. Güven ve müşteri memnuniyeti prensibiyle çalışan firmamız sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla