Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ekim 2012, 02:55   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Parça Kontör

Günümüzden vazgeçilmez ürün artık telefon olarak bilinmektedir. Telefon nerede ise tüm insanların elinde bulunan bir elektronik cihaz olmaktadır. İletişim başta olmak üzere artık video, resim her türlü ihtiyaçlar için kullanılmaktadır. Bu denli bir iletişim cihazından internet, konuş ve mesajlaşmadan tam yararlanmak için hatta bakiye olması gerekmektedir. Bu neden ile günümüzde telefon bakiye satışları oldukça yüksek olmaktadır.


Parça kontör bilinen TL yükleme bayilikleri artık her kuruluşun vazgeçilmezidir. Eğer ki bir market, bakkal veya büfe tarzı kontör satışı yapabileceğiniz bir iş yeriniz var ise bizlere başvurmanız yeterli olacaktır. Eskiden kontör kartlarını satın alarak iş yapabiliyordunuz ancak lira sitemine de geçilmesi ile internet bayiler daha çok tercih edilemeye başlamıştır. Bizlerde yetkili bir genel bayi olarak sizlere bayi yetkisi verebilmekteyiz. Bizler size en kaliteli ve en kolay hizmet sunumu yapmaktayız. Yapacağımız işlemleri sırası ile sizlere anlatalım.


Öncelikle bizleri arayıp bayimiz olmak istediğinizi söylüyorsunuz. Herhangi bir ücret ödemeden bayilik almanız mümkündür. Evet, herhangi ücret ödemeden sadece bakiye sistemi ile çalışıyorsunuz. Bayiliğinizi aldıktan sonra istediğiniz tutarda TL bakiyesi yüklüyorsunuz. Bu her farklı operatör için de ortak olmaktadır. Lira sisteminde hiçbir fark olmamaktadır. Sizlere verilen bilgileri unutmamanız gerekir. İş yerinize gelen bir müşterinize parça kontör yani lira satışı yaparken sistemimize girip direk bilgilerinizle panele giriyorsunuz. Operatör ve bakiye seçimi yapıp numarayı yazdıktan sonra gönderim işlemini gerçekleştiriyorsunuz. Satmış olduğunuz miktara göre bizle yapmış olduğunuz anlaşmadaki miktar kadar bakiyenizden düşüyoruz. Bu şekilde hızlı ve güvenilir olarak iş yapmış oluyorsunuz.


Bayimiz olmak istiyorsanız bize telefon numaralarımız ile ya da iletişim araçlarımız ile ulaşmanız mümkündür. Sizler için en karlı oranlarda satış yaparak parça kontör yani artık yeni adı ile parça lira yüklemlerinde yüksek kazanç sağlamanıza yardım ediyoruz.İlerleyen zamana orantılı olarak en çok ticaret alanına sahip lira satış konusunda profesyonel hizmet veren bir şirket olarak bizi seçtiğinizde karlı, hızlı ve güvenilir olmanın farkındalığını yaşamış olacaksınızdır.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla