Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ekim 2012, 03:24   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart En Kral Ben 10 Oyunları

Kral Oyunu



Bilgisayarın ülkemizde aşırı derecede yaygınlaşmasıyla birlikte aileler çocuklarının oynadığı oyunların, çocukların gelişiminde etkisi olması gerektiğini düşnmektedirler. Çocuklar ise genellikle eğlenceli vakit geçirmeyi düşünmektedirler. Bu iki düşüncenin kesişimi olan falanca internet sitesi hem çocukların gelişimine hem de eğlenmelerine katkı sağlamaktadır. kral oyun ve ben 10 oyunları sayesinde eğlenen çocuklar zeka oyunlarıyla da gelişimlerine katkı sağlamaktadırlar. Ailelerin de onaylayacağı bu sitede çocuklar güvenli bir şekilde hem eğleniyorlar hem de gelişimlerini sürdürüyorlar.

Çocukların oyun oynarken en çok ilgi gösterdiği bu oyunların ne yazık ki tüm sitelerde kopyaları mevcut olduğu için çocuklar sürekli aynı oyunları gördüklerinden bir süre sonra sıkılabilmektedirler. Kraloyunu.gen.tr adresli internet sitemiz bunun bir sorun olduğunun farkındadır ve bu sorunun çözümü olarak sürekli güncellenen ve özgün oyunları bünyesinde barındıran sitemizle çocuklarımızın eğlencelerinin yarıda kalmamasını amaç edinmektedir. Çocuklarımızın zeka oyunları oynayarak zekasal ve ruhsal gelişimlerine katkı sunmaya çalışmakta hedeflerimiz arasındadır.

Oyun oynarken harika vakit geçirmek isteyen çocukların ve ailelerinin sıkça tercih ettiği bu site çok çeşitli kral oyunla birlikte sizleri bekliyor. Tüm çocukların rahatça oynadığı ve oynarken eğlendiği ben 10 oyunlarını da bünyesinde barındıran kraloyunu.gen.tr adresi çocukların eğlenmesini ve eğlenirken güven içerisinde bulunmalarını amaç edinmiştir. Siz de çocuklarınız için güvenle sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

kraloyunu.gen.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla