Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2012, 04:09   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Arzu Masaj Merkezi Rahatlığın Merkezi

Web Adresi: http://www.umraniyemasaj.com
Sahibi: masaj
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu:spa merkezimiz
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: Özel Yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:

Masaj nerdeyse insanlık tarihi kadar eskidir. İnsanlar rahatlamak adına çok şey yapmaktadırlar. Bunlar arasında yüzmek, koşmak gibi binlerce şey sayılabilir. Yalnız masaj paydası altında birçok insan toplanmıştır. Bugün ülkemizde ailece içinde amatör düzeyde de olsa hemen hemen her gün birbirimize masaj yapmaktayız. Amatör düzeyde yapılan masajların bazı sakıncaları bulunmaktadır. Özellikle merkezi sinir sistemi gibi vücudumuzun hassas taraflarına yapılan masajlar dikkat edilmediği takdirde olumsuz sonuçlar doğurmaktadır.

Tüm olumsuz durumlar korumak için sizlere Professional kadromuz ile hizmet sunmaktan mutluluk duyarız. Firmamız İstanbul masaj salonu arasında Anadolu yakası masaj salonu içerisinde bulunmaktayız. Sunduğumuz kaliteli hizmetler ile İstanbul spa merkezi konumu hızla yükselmekteyiz. Bu yükselişimizin özel olarak yaptığımız ve yine özel losyonlar ile desteklediğimiz spa masajı ‘na borçluyuz. Tüm bunlar siz değerli müşterilerimiz için gerçekleştirmekteyiz. Ümraniye masaj salonları arasında hizmet vermekteyiz. Spa masajlarımız ile yükselen trendimiz ile Ümraniye spa merkezi olarak yakalamaktayız. Ümraniye spa denilince bu yüzden akla ilk olarak biz gelmekteyiz. Uzman kadromuz ile sizlere her türlü masaj hizmetini sunmaktayız. Son yılların yükselen trendi olan spa masajı bu masajların arasında bulunmacadır.

Kadın, erkek herkesin ihtiyaç duyacağı masajı isterseniz telefon ile irtibata geçip randevu alabilirsiniz. Masaj ile rahatlayıp stresten arındıktan sonra hayatınıza verimli bir şekilde devam edebilirsiniz. Daha fazla ayrıntı ve aklınızdaki tüm sorular için lütfen web sayfamızı ziyaret ediniz


dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla