Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2012, 06:00   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kabin Hakkında Her Şey

Site Adı: kabinbul
Açılış Tarihi: 2012
Site Adresi: kabinbul.com
İçerik: kabin

Bir inşaatın en önemli ihtiyaçlarından birisi de hiç kuşkusuz kabinlerdir. Gerek inşaat yapılırken işçilerin kullanması için olsun, gerekse inşaat sonrası evin banyo veya ayırma işlemleri için olsun kabinler ev hayatımızın ayrılmaz bir parçasıdır. kabinbul.com sayesinde ihtiyacınız olan her türlü kabini sıfır veya ikinci el olarak anında bulabilir veya satabilirsiniz.

Reklamsız ve kullanıcı dostu sitemizde kolayca gezinebilir, ihtiyacınız olan kabin türüne göre bölümlerimizi gezip bir an önce alışverişinizi yapabilirsiniz. Kullanımı kolay sitemiz sadece sizlerin rahatını düşünerek tasarlandı.

Bir çok nedenden ötürü prefabrik kabinler son on yılımızın en önemli araçlarından biri olmuş durumdadır. İster bahçenize kurup zorunlu durumlarda kullanmak için olsun, isterse şantiyeniz için güvenik kabini olsun prefabrik kabinler büyük bir ihtiyacı gidermek için aranan araçtır.



Yine prefabrik kabinler gibi bir evin en büyük ihtiyaçlarından birisi de su deposudur. Su deposu olan bir ev, insanlık için en önemli nimetlerden birisi olan suyun yokluğunu çekmek zorunda kalmayan, işleri aksamayan bir evdir.

Wc-Duş kabinleri de çok önemli ihtiyaçlardandır. İnşaat alanlarından plaj ve mesire yerlerine kadar bir çok halka açık yerde bu sağlıki hizmetlerin giderilebilmesi için en gerekli olan şeylerdir.

kabinbul.com işte tam da bu ihtiyaçlar düşünülerek tasarlanmış bir sitedir. Kabin firmaları, konteyner firmaları veya kabin fiyatları hakkında her türlü bilgiyi sitemizden rahatlıkla bulabilir, alım satım yapıp kampanyalardan yararlanabilirsiniz.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla