Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2012, 20:49   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Ucuz ukash kart

UCUZ UKASH

Ukash nedir? Bu kart çevrimiçi ortamda alışveriş yapmamızı sağlayan aynı zamanda güvenliğimizi sağlayarak hem alıcı hamda satıcıyı mağdur etmeden alışveriş yapabilmemizi sağlayan bir karttır. İngiltere patentli bir üründür. Ve bu kart on iki bin alışveriş sitesi tarafından kabul görmüş onaylanmıştır. Bu kartı kullanırken havale sistemi kullanılıyor. Ve yıllık kart ücreti olmaması ucuz olansını sağlıyor.

Havale sistemi olduğu için alışverişinizi sınırlayabiliyorsunuz. Kendinizi kontrol edebilmenizi kolaylaştırıyor. Bu kartı tedarik sürecinizde uzun protokol işlemleri ile uğraşmıyorsunuz. Çok daha kolay sahip olabiliyorsunuz. Beklemeniz gerekmiyor. Ukash kart size verilirken on dokuz haneli bir dijital şifre verilerek kartın sahibi olarak siz belirlenmiş oluyorsunuz ve diğer kullanıcılardan ayrılıyorsunuz.

Ukash kartın en çok tercihe edilme sebebi güvenlik açısından problem yaşamayacak olmanız. Yapılan araştırmalarda kartın kullanıcıları gün geçtikçe artıyor. Bu da kartımızın güvenilirliğini tescilliyor. Bu kart sayesinde taksit seçenekleri Nil kendiniz belirliyorsunuz. Bütçenizin tamamını belirtmenize gerek kalmadan alışveriş yapmanızı sağladığı için çok daha güvenli olan bu kartı tercih ettiğinizde avantajlarını sizde farkediceksiniz.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla