Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2012, 22:51   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Ukash ile oyun sitelerinde sörf yapın

UKASH İLE OYUN SİTELERİNDE SÖRF YAPIN

Ukash kart kimilerine göre şuana kadar bulunmuş en büyük icattır. Peki bunun nedeni nedir, ukash nedir diye meraka düşmeyin, sebebi çok basit, çünkü Ukash internet sitelerinden dilediğiniz gibi ürün satın almanın en güvenilir yoludur.

Evet yanlış okumadınız. Artık Dünya çapında yaklaşık 12000 alışveriş sitesi ve oyun siteleri Ukash ödeme sistemiyle anlaşmalıdırlar. Peki Ukash nedir tam olarak? Ukash bir ödeme sistemidir. Belli meblağlara sahip Ukash kartlarından satın alıyorsunuz öncelikle. Tabi bunun için firmaların banka hesaplarına almak istediğiniz Ukash kartının ücret miktarını yatırıyorsunuz. Farklı miktarda Ukash kartları bulunmaktadır, bu Ukash kartlarındaki para miktarı Euro üzerinden hesaplanır. Kullandığınız zamanda o an ki Euro değerinden paranız bozdurulur.

Birçok kumar oyunu sitelerinde bile oyun severler artık Ukash sistemini kullanmaktadırlar. Aldığınız Ukash bakiyeniz bittiğinde yeniden bir Ukash kartı satın alıyorsunuz. Ucuz Ukash kartlarında paranız Euro olarak kalması da sizin için bir avantajdır. Kullanımı çok basit olan Ukash oldukça da kullanışlıdır. Ukash sayesinde şahsınıza ait hiçbir bilgiyi vermeden sitelerde oyun oynamak veya ürün satın almak paylaşılamaz bir zevk olsa gerek
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla