Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2012, 23:08   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Ukash online mağazalardaki paranız

UKASH KART ONLİNE MAĞAZALARDAKİ PARANIZ

Ukash kart, artık birçok alışveriş sitesinde çoktan kredi kartlarının yerini almış bulunmaktadır. Ucuz Ukash kart temini sağlayan işinde profesyonel firmalarla bağlantı sağlayıp sizde bir Ukash kullanıcısı olabilirsiniz. Çok kolay bir uygulama olan Ukash akıllardaki Ukash nedir sorularına da oldukça iyi bir açıklama getiriyor.

Kredi kartı kullanmayanlar ya da sitelere kredi kartı gibi şahsi bilgiler vermekten çekinen kullanıcıların gönül rahatlığıyla kullanacağı Ukash kart, tıpkı kontörlü telefon kartı gibidir. Ukash kart satışı yapan firmaların size vereceği banka hesaplarına yatırmış olduğunuz para miktarınca Online alışveriş kartınız olmuş oluyor. 19 haneli şifresi ile gayet güvenilir olan Ukash sistemi sayesinde tüm anlaşmalı sitelerde alışveriş imkânı sunuyor. Kartınızdaki bakiye kadar alışveriş yapabilmenizde size ayrıca bir otokontrol olanağıyla daha dikkatli ve hesaplı alışveriş yapmanıza olanak sağlıyor. Kredi kartlarına bir türlü ısınamayan kullanıcıların oldukça talep gösterdiği Ukash kart daha güvenilir olabilmesi için şimdilik anlaşmalı internet siteleriyle iş birliği yapmaktadır.

Bu sebeple herhangi bir dolandırıcılık olayına maruz kalmamanız için mutlaka dikkatli bir tutum sergilemeniz şarttır. Limitiniz el verdiği kadar alışveriş yapabileceğiniz Ukash kartı, krediniz tükendiğinde tekrar yüklenebilir haliyle oldukça işlevsel bir uygulama olmaktadır.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla