Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ekim 2012, 03:31   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Öğretici Meb Oyunları

Site Adı: Meb Oyunları
Açılış Tarihi: 2012
Site Adresi: meboyunlari.org
İçerik: Meb Oyunları

Genç oyun düşkünleri için hazırlanan birbirinden eğlenceli ve birbirinden öğretici meb oyunlarını barındıran bir internet sitesi hazırlandı. Meboyunlari.org adresinde yayına başlayan bu internet sitesi, özellikle meb oyunlarının ortaya çıkışından sonra oldukça ilgi çeken ve hızla yükselen bir site haline geldi. Diğer sitelerde yer alan oyunların başka bir siteye kopyalanmasına karşı olan site yöneticileri sayesinde, her gün onlarca özgün oyun sitede yerini alıyor. Meb oyunları konusunda oldukça geniş bir arşive sahip olan site, her geçen gün daha fazla oyun severin uğrak noktası haline geliyor.



Sadece meb oyunlarında değil diğer kategorilerde de oldukça iddialı olan site, erkek çocuklar için geniş bir araba oyunları arşivini sunuyor. Araba oyunları içersinde çocuklar araba kullanmanın inceliklerini ve trafik kurallarını daha küçük yaştan itibaren öğrenerek, trafiğe çıktıklarında da daha saygılı olmayı öğreniyorlar. Bu nedenle özellikle anne babaların araba oyunları oynaması için çocuklarına mutlaka açmaları gereken site meboyunlari.org oluyor.

Kız çocuklarını da düşünen oyun sitesi, makyaj oyunları ve aşk oyunlarını da arşivine dahil ediyor. Duygusal yönlerini geliştirerek kız çocuklarının hayata hazırlanmalarını sağlayan aşk oyunları sayesinde ebeveynler çocuklarının ileriki yaşlarında gelecekleri durumu düşünmekten kurtulabiliyorlar. Aşk oyunları, araba oyunlar ve meb oyunları dışında da pek çok kategoriye sahip olan bu siteyi ziyaret etmeniz ve çocuklarınıza mutlaka göstermeniz gerekiyor.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla