Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ekim 2012, 15:48   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Aksiyon Dolu Nişan Oyunları

Site Adı: Nişan Oyunları
Açılış Tarihi: 2012
Site Adresi: nisanoyunlari.org
İçerik: Nişan Oyunları

Çocuklar, özellikle de erkek çocukları araba oyunlarına ve savaş oyunlarına oldukça düşkündürler. Çocukların nişan alma, ateş etme gibi özellikleri içinde barındıran oyunlara ilgileri bilindiği için pek çok sitede nişan oyunları0 yayınlanmaktadır. Ancak bu sitelerin hemen hepsinde aynı oyunlar farklı isimlerle yer alıyor. Bu eksikliğin doğal bir sonucu olarak, çocuklar oynadıkları oyunlardan sıkılıyor ve nişan oyunlarından soğuyorlar.

Bu eksikliği fark ederek yayına başlayan, savaş oyunları ve nişan oyunları bakımından geniş içeriğe ve her gün yenilenen oyunlara sahip olan bir site elbette var! Nisanoyunlari.org adresli oyun sitesi, özellikle çocukların nişan oyunlarından sıkılmalarını engellemek, daha geniş oyun içeriğine erişebilmelerini sağlamak ve savaş oyunlarında çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlamak adına yayına devam ediyor.



Sürekli güncellenen savaş oyunları, çocukların puanlamalarına ve yorumlarına göre de yeniden düzenleniyor. Bu sayede de çocukların daha çok sevecekleri bir oyun ortamı oluşturulmaya çalışılıyor. Ayrıca diğer oyun kategorileri sayesinde de çocukların sıkılmadan oyun oynamaya devam edebilmelerini amaçlayan sitede, savaş oyunları ve nişan oyunları dışında çocuk oyunları, benten oyunları ve dini oyunlar gibi pek çok oyuna da yer verilerek; çocukların oyun kategorileri arasında sıkılmadan dolaşabilmeleri amaçlanıyor.

Siz de çocuklarınızın oyun oynaması için nisanoyunlari.org adresini tercih edebilir ve dilerseniz onlarla birlikte oyun oynayabilir, onlara vakit ayırabilirsiniz...
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla