Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ekim 2012, 23:00   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Star Sue Kız Oyunları

Site Adı: Sue Oyunları
Açılış Tarihi: -
Site Adresi: starsue.gen.tr
İçerik: Sue Oyunları

Kız çocuklarının evcilik gibi oyunlara olan ilgisi hepimizin malumu. Bu ilgi internette de aynen devam ediyor. Pek çok karakteri giydirme esasına dayanan oyunlar kızlar tarafından oldukça ilgiyle karşılanıyor. Özellikle yaş olarak küçük olan kızların bu tip oyunlara ilgileri oldukça fazla. Belli karakterlere olan ilgiyse diğer karakterlere göre oldukça fazla. Bunlardan bir tanesi star sue isimli karakte. Star Sue, kız çocukları tarafından oldukça büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kız çocukları star sue oyunları içerisinde oldukça keyifli vakit geçiriyorlar.



Ancak aileler kızlarının hep aynı oyunu oynamasını sıkıcı bulabiliyor ya da kızlar aynı oyunlardan bunalabiliyor. Bunun en temel sebebiyse internette sue oyunları bakımından geniş bir içeriğin olmaması diyebiliriz. Bu dezavantajı gidermek, kız çocuklarının daha keyifli vakit geçirmesini sağlamak ve elbette Star Sue oyunlarına büyük yer vermek amacıyla açılan bir internet sitesi var! Starsue.gen.tr adresli Star Sue sitesi, kız çocukları tarafından çokça ziyaret ediliyor.

Farklı kategorilerde de oyun oynama şansı sağlayan site, özellikle Sue oyunları bakımından geniş içeriği sayesinde kız çocuklarının sıkılmadan oyun oynayabilmelerine olanak tanıyor. Star Sue oyunları içerisinde kız çocuklarının en çok dikkatini çeken oyunsa, Minik Star Sue Giydirme Oyunu olarak öne çıkıyor. Siz de hemen starsue.gen.tr adresine girerek Star Sue oyunları oynayabilir ve oynatabilirsiniz, bol eğlenceler!
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla