Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2012, 17:17   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İmaj Koçluğu Yaparak Eğlen

Site Adı: Star Sue
Açılış Tarihi: -
Site Adresi: starsue.org
İçerik: Flash oyun

Oyun sever kızların en çok oynadığı ve zevk aldıkları oyunlar, kız oyunları ve kız oyunlarının içerisindeyse Sue oyunları olarak göze çarpıyor. Bu nedenle oyun sever kızlara müjdeli bir haber vermek istiyoruz. Star Sue oyunlarını büyük bir keyifle ve siteden siteye gezmeden oynayabileceğiniz bir oyun sitesi mevcut. Bu internet sitesinin adresi, starsue.org

Starsue.org sitesinin geniş oyun arşivi sayesinde Sue oyunlarını ve diğer kız oyunlarını siteden siteye gezmeden oynayabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bilmeyenler için Star Sue oyunlarını anlatmak gerekirse; sue karakterine dışarı çıkmadan önce yardımcı olma esasına dayanan bir oyun. İmaj koçluğu yaparak, Star Sue?nun makyajını, kıyafetini, ayakkabılarını ve saç stilini seçerek onu önemli bir buluşmaya hazırlıyorsunuz.



Oyunun hedefe ulaşması sonucunda yeni bir karakterle yolunuza devam edebiliyorsunuz. Bu oyunların kızlar tarafından çok sevilmesinin sebebiyse, annelerinin hazırlık aşamalarını çok merak etmelerinden ileri geliyor olsa gerek. Çocuklar oyunlarla bunu öğrenerek kendilerince genç kız olma yolunda bir adım atıyorlar.

Ebeveynlerse bu konuda güvenebilecekleri, müstehcenlik içermeyen ve kaliteli oyun siteleri arıyorlar. Bu ihtiyacınızı yukarıda adresini belirttiğimiz kız oyunları sitesi, starsue.org adresiyle karşılayabilirsiniz. Çocuklarınıza güvenli bir oyun ortamı oluşturan, nezih flash oyun sitesi sayesinde çok çeşitli oyunları kızlarınız büyük bir keyifle oynayacak ve kişisel gelişimlerine olumlu katkılar edineceklerdir.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla