Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2012, 17:49   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Friv Oyunları ile Zafer Kazanma Zamanı

Site Adı: Friv
Açılış Tarihi: -
Site Adresi: friv1.web.tr
İçerik: Flash Oyun

Friv Oyunları kategorisi içerisinde dilersek bütün oyunları tek başına da oynayabileceğimiz gibi birlikten kuvvet doğar anlayışı ile dostane oyunları dostlarımız ile oynama fırsatı yakalayabiliriz. Bu müthiş oyunların bulunduğu kategorimiz sayesinde tek bilgisayar ile iki kişilik eğlence fırsatı sizlerle?Tek başınıza oyun oynamaktan sıkıldığınızda, iki arkadaş veya kardeş tek bilgisayar kullanmak durumunda kaldığınızda sizleri büyüleyecek oyunlar ile Friv kategorimizi ziyaret edin, sürekli kendini yenileyerek hizmet veren sitemizin keyfini çıkarın.
Friv oyun dünyasına bam başka bir hava getirmiştir. Friv kategorisinde en cezp edici durum ise, keyfinize göre ; ister arkadaşınız ile ister en büyük rakibiniz ile isterseniz de en sevdiğiniz ile oynayabildiğiniz bir birinden eğlenceli oyunlarla buluşmaktır.
Bu kategori içerisinde rakibinizi alın yanınıza seçin arabalarınızı pistlerin şampiyonu olmak için kıyasıya yarışın?en sevdiğinizi alın yanınıza büyük kahramanlıklara imza atmak üzere maceralara atılın?ya da arkadaşınız ile nasıl vakit geçirebilir kaygısına düşmeden eğlenceli bir futbol maçı yapın,şut çekin,güreşmenin sanal ortamda keyfini çıkarın?

Friv içerisinde zafer kazanma,hırs yapma ,süre ile yarışma,yeteneklerinizi gösterme ,beceri ,cesaret gibi bir çok özelliğinizi keşfedebileceğiniz yada geliştirebileceğiniz oyunlar ile karşılaşmanız mümkündür.
Kazanma iç güdüsü insanoğluna doğuştan verilmiş bir özelliktir ve bu özellik aşırıya kaçmadığı müddetçe daima insanın kendini geliştirmesine katkıda bulunur.İşte en iyi Friv oyunları kategorisinde de en ağır basan duygu kazanma duygusudur dolayısı ile oyunlarımız sayesinde kendinizi geliştirme fırsatı da yakalayabilirsiniz.
Sitemizin iki kişilik oyunlar kategorisinde hemen hemen her dalda aradığınız oyunları bulabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler,keyifli saatler diliyoruz.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla