Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2012, 21:24   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yeni Flash Oyunların Mekanı

Site Adı: Yeni Oyun
Açılış Tarihi: -
Site Adresi: yenioyun.gen.tr
İçerik: Flash Oyun

Flash oyun dünyasının her geçen gün gelişmeye devam etmesi nedeniyle her gün başka başka yeni oyunlara erişmek mümkün olabiliyor. Özellikle çocukların oyun isteklerinin tükenmeyişi ve her gün yeni oyun istemeleri flash oyun üreticilerini de tetikliyor. Çocukların isteklerine cevap vererek, her gün yeni oyunlar sunan yenioyun.gen.tr geniş oyun yelpazesi sayesinde çocukların gözdesi haline gelmiş durumda.



Erkek ve kız çocukların oynayabilecekleri türlü çeşit oyunu bünyesinde barındıran sitede, öne çıkan bölümlerden bir tanesi balon oyunları bölümü. Balon oyunları içerisinde, patlatma oyunları, balonlardan kelime dizme oyunları gibi oldukça eğitici ve ilgi çekici oyunlar yer alıyor. Çocukların ilgisini celbeden balon oyunları içerisinde eğitici öğelerin varlığı aileleri mutlu ediyor ve çocuklarının oyun oynarken bir yanda da bir şeyler öğrenmelerinden keyif alıyorlar.

Oyun sitesinde diğer bir öne çıkan bölümse; araba oyunları? Araba oyunları daha çok erkek çocuklar tarafından oynansa da kız çocuklar da merak salabiliyorlar. Sitede yer alan araba oyunları çocukların temel trafik eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla, özenle seçiliyor ve geliştiriliyor. Çocuklarımızın büyüdüklerinde trafikte saygılı bireyler olmalarına bir nebze de olsa yenioyun.gen.tr adresli oyun sitesi oyunlarıyla katkıda bulunuyor. Eğer siz de çocuklarınızın hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini istiyorsanız siteyi hemen ziyaret edebilirsiniz.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla