Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2012, 23:42   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Zevkli Star Sue Oyunları

Site Adı: Star Sue Oyunları
Açılış Tarihi: 2011
Site Adresi: starsueoyunlari.com
İçerik: Star Sue Oyunları

Sue oyunları, kız oyunları içerisinde en çok beğenilen gruptur. Sue oyunlarında amaç tıpkı Barbie oyunlarında olduğu gibi, Sue kızını dışarı çıkmadan önce süsleyip, hazırlamaktır. Star Sue oyunları, Sue kızının, üstünün giydirilmesi, makyajının ve saçının yapılması ile ayakkabılarının seçimi esasına dayanır. Sue oyunları oynarken kızlar, nasıl giyinileceğini, neyin neyle uyumlu olacağını ve dışarı çıkmadan önce neden özenle hazırlanılması gerektiğini öğrenmektedir.



Sue oyunları pek çok internet sitesinde yer aldığı için artık kızlar için sıkıcı olabilmektedir. Bunun önüne geçmek ve farklı Star Sue oyunlarını sunmak amacıyla açılan internet sitesi, starsueoyunlari.com kız çocuklarının sıkılmalarını engellemek adına her gün güncellenen içeriği ve onlarca özel yapım oyunuyla yayına devam etmektedir. Şık tasarımı ve kolay gezinme sağlayan yapısı sayesinde, çocukların gözdesi haline gelen sitede, pek çok kategoride de ekstra olarak oyunlar sağlanmaktadır.

Diğer kategorilerde yer alan oyunlardan en çok ilgi çekenlerse, Barbie oyunları olarak ön plana çıkmaktadır. Kız çocuklarının Star Sue oyunları ve Barbie oyunlarıyla, keyifli vakit geçirmeleri ve hayata hazırlık aşamasında en temel bilgileri edinebilmelerini sağlamak istiyorsanız siz de hemen starsueoyunlari.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz çift kişilik oyunları onlarla beraber oynayabilir ve onlara kendilerini özel hissetme şansı tanıyabilirsiniz. İnternetteki en geniş sue oyunları arşivi için mutlaka göz atınız.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla