Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ekim 2012, 17:43   #1
GoogleDostum
Keyifli~Üye
 
GoogleDostum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 27 Eylül 2012
Mesajlar: 20
GoogleDostum is on a distinguished road
Puanlar: 1.267, Seviye: 1
Puanlar: 1.267, Seviye: 1 Puanlar: 1.267, Seviye: 1 Puanlar: 1.267, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Yüz Bakımı

Yüz Bakımında Dikkat Etmeniz Gerekenler

Site: http://yuzkremi.gen.tr/
Site yaşı: Yeni
Sitenin açıklaması: Yüz bakımı hakkında bilgiler.
Pagerank: Henüz 0

İlk olarak dikkat etmeniz gereken alacağınız cilt bakım kremlerinin cildiniz üzerindeki etkileridir. Bu cilt bakım kremleri ve ürünleri cildinize zarar verebilir. Bunun yanı sıra evde bulunan malzemeler ile cildinize daha uygun bir maske hazırlayabilirsiniz. Yüzünüz ve boynunuz için kullanılabilecek en uygun malzemeler yulaf, muz, avokado, yoğurt ve süttür. Bu malzemeleri karıştırarak kendiniz için doğal ve aynı zamanda mükemmel bir yüz kremi yani maske hazırlayabilirsiniz.

Yüzünüze maskeyi uygulamadan önce mutlaka cildinizi sıcak su ile temizleyin. Bu sayede cilt gözenekleriniz açılır ve maske daha etkili olur. Yüzünüze maskeyi masaj yaparak sürün. Maskeyi 20 dakika kadar yüzünüzde tutun. Böylelikle yüz maskesi yeteri kadar cildinize etki etmiş olacaktır.

Maskeyi 20 dakika sonra ılık su yardımı ile tamamen temizleyin. Maskeyi temizledikten sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. Daha sonra cildinize uygun bir nemlendiriciyle kullanabilirsiniz.

Yüz Bakımı için sadece uykuyu düzene sokmakla işimiz bitmiyor tabii ki, anı zamanda dengeli beslenmeli ve bol miktarda sebze ve meyve tüketmeliyiz. Ve geliyoruz en önemli noktaya: Günde en az 2 litre su tüketin, bu kesinlikle sizin için çok faydalı olacaktır ve vücudunuzun nem oranı artacaktır.
GoogleDostum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla