Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ekim 2012, 18:54   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İlkokul ve Ortaokul Yazılı Soruları

Site Adı: ilkogretmen
Açılış Tarihi: 2011
Site Adresi: ilkogretmen.com
İçerik: Eğitim

Teknolojinin sürekli olarak ilerliyor olması artık hemen herkesi internet bağımlısı haline getirmiş gibi görünmektedir. Bunu bazı açılardan bağımlılık olarak dikkate alabileceğimiz gibi aslında diğer açıdan da son derece faydalı bir şey olarak görebiliriz. Örnek vermek gerekirse öğrencilerin belki de en fazla işine yarayan teknoloji ürünü internet ve bilgisayar olmuştur. İlkokul ve ortaokul çocukları bile dersleri ile ilgili hemen her şeyi artık internet üzerinden araştırıp bulabilmektedir.

Elbette ilkokul çağındaki bir çocuğun kolaylık ile internet üzerinden bu tür işlemleri yapabiliyor olması da teknolojinin ne kadar ilerlediğiniz bir göstergesidir. Yazılı soruları gibi çoğu önemli ayrıntıyı internet üzerinden araştırarak derslerde daha başarılı olmak da mümkündür. Geçmiş yıllarda ortaokul çağında internetin bilinmesi ve de öğrenilmesi zor görünürken bu şu an çok daha düşük seviyelere gelmiş durumdadır. En güzel taraflarından birisi de bu konuda çok iyi sitelerin ön plana çıkıyor olması ve çocukların bundan rahatlık ile faydalanabiliyor olmasıdır. Baktığımız zaman ilkokul çocuğu her ne kadar internet bilgisine sahip olsa da bazı kolaylıklara ihtiyacı vardır. İşte bu kolaylığı sağlayan siteler de daha fazla tercih edilen ve kullanılan siteler arasına girmektedir.

Siz de bu tür faydalı sitelerden yararlanmak istiyorsanız ufak çapta bir araştırma yapabilir, ilkogretmen.com gibi sitelerden istediğiniz kadar yardım alma fırsatını elinizde bulundurabilirsiniz. Böylelikle yazılı sorularınızı bulmanız da daha kolay olacaktır.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla