Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ekim 2012, 23:01   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Benten Oyunları

Sita Adı : http://www.bentenoyunlari.org/1-bent...lar%C4%B1.html
Konusu : Ünlü çizgi film kahramanımız Bentenin birbirinden güzel oyunları
Kuruluşu : 2009

Bu oyunda bomba savaşçıları var ve sizde bu oyunda imha etmeniz gereken bombalarla karşılaşacaksınız. Benten Oyunları Hemen bombaları imha edin ve oradan uzaklaşın yolun sonuna gelin, benten in kız arkadaşı size bu oyunda yardım edecek. Space basın Echo ya dönüşün oyunu b u sayede çok başarılı bir şekilde geçebilirsiniz. Sizde bu oyunda heyecanlı anlar yaşamak istiyorsanız o halde tam oyunun içindesiniz demektir.
Benten karakteri çok sevilen bir karakter olmasının yanında aynı zamanda her yaşa uygun oyunları ile de dikkati çekiyor. Ben 10 oyunları kategorisinde ; oyun özelliği arasında ben 10 olması oyunu oldukça kaliteli bir hal kazandırmaktadır. İnternet üzerinden araştırabilir ve kaliteli sürümler le oyunu daha heyecanlı bir hale getirebilirsiniz Çocuk oyunları içinde benten karakterleri de dikkat çekmesinden dolayı bu oyunlar son yıllarda birçok çocuk tarafından oynanmaktadır.çocukların en sevdiği oyunlar arasında yer alan bu oyun Benten Oyunu karakterleri ile oldukça iyi bir savaşçıyı anlatıyor.
Ben 10 karakterinin olması da ayrıca oyunu çok heyecanlı hale getiriyor. Haydi bakalım çocuklar bu oyunda çok iddialı mısınız o halde hemen oyunu oynamaya başlayın. http://www.bentenoyunlari.org/1-bent...lar%C4%B1.html
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla