Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2012, 17:54   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Xoyunlar yeni kral oyunlar sitesi

Web Adresi: xoyunlar.gen.tr
Sahibi: Ayşen Serdar
Hosting Sağlayan Firma: Radore
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: Özel Yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler: Flash oyun siteleri arasına henüz katılmış olan xoyunlar.gen.tr sitesi her gün eklediği yeni oyunlar ve aynı zamanda gündemdeki olaylarıda espiritüel şekilde oyunlara dökerek ön plana çıkmaya çalışıyor. Sitenin tasarımı fazla göz yormayan renklerden oluşurken ana sayfası oldukça basit ve kullanışlı.

Sol kısımda oyun kategorileri yer alırken orta kısımda ise sırası ile yeni eklenen oyunlar, en fazla oynanan oyunlar ve en güzel oyunları görebilirsiniz. Xoyunlar sitesinin bir özelliği de oyunları editörleri tarafından özenle seçilerek detaylı bir biçimde incelendikten sonra en ince ayrıntısına kadar oyun açıklamasına ekleyerek kullanıcılara kolaylık sağlamaktır. Oyun kategorileri arasında ise erkek ve kız çocukları için bir çok oyun kategorsi yer almaktadır.

Bu oyunlar arasında yer alan araba oyunu, macera oyunu ve savaş oyunu kategorileri erkek çocuklarının oldukça ilgisini çekerken, kız çocukları için ise Barbie oyunu,Sue oyunu ve giydirme oyunu yer almaktadır. Kız çocuklarının severek oynadıkları giydirme oyunu kategorisi altında bir çok ünlü ve değişik şekillerdeki canıları giydirerek güzelleştirdiğiniz oyunlar yer alır. En çok sevilen ve en çok oynanan oyunlar arasında yer alan iki karater Barbie ve Sue oyunu kategorileri kız çocukları için vazgeçilmez bir eğlence kaynağıdır. Temizlikten yemek yapma oyunlarına kadar bir çok oyun çeşidinin yer aldığı oyunları xoyunlar.gen.tr sitesi üzerinden oynayabilirsiniz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla