Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ekim 2012, 14:09   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Günlük Altın Fiyatları ve Yorumları

Site Adı: birgram
Açılış Tarihi: 2012
Site Adresi: birgram.com
İçerik: Ekonomi

Altın Yorumları olarak en sade ve anlaşılır tarzda analizleri ile ,yatırımınıza yön vermenizde en büyük destekçiniz olmaya devam ediyoruz.Altın fiyatları yükselip düşerken yatırımcı kazanmaya devam ediyor.Burada bilinmesi gereken en önemli soruya yani Altın ne zaman alınır veya fiyat konusunda Altın Ne Olur sorusuna yanıt veriyoruz.Güncel video analizleri,İndikatör sinyalleri ve Günlük Altın fiyatları yorumları ile Yanınızdayız.

Analiz teknikleri arasında özellikle Gann,zaman ve fiyat analizi,Mum analizleri ve Formasyon analizleri yapmamızın yanında analizleri resim ve Video formatında sunarak sizlerin eğitim konusunda ihtayaçlarına karşılık vermeye çalışıyoruz.
Güncel Ekonomi verilerini anlık olarak sizlere sunuyor ve altın fiyatarını nasıl etkileyeceğini analizliyoruz.Hangi günlerde piyasaların ne yönde hareket edeceği konusunda önceden hazırladığımız raporları sitemizde yayınlıyoruz.



ABD Fed politikaları,Parasal genişlemeler,Enflasyon riskleri,AB krizi ve sonuçları hergün bir başka trend hareketine neden oluyor.Günlük ,Orta ve Uzun vade analizlerimiz ile Yıl içerisinde olduğu gibi günlük olarak uygun alım satım seviyelerini tartışıyoruz.

Altın Yorumları takip etmek ve Altın fiyatlarının ne yönde hareket edeceğini öğrenmek istiyorsanız Birgram.com Sizlerin vazgeçilmez yeriniz olacak.

Sizde Altın Yorumu yazmak ve Okumak istiyorsanız birgram.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla