Konu: Vaillant
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2012, 22:23   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Vaillant

İlerleyen teknoloji sayesinde yeni çözüm yöntemleri üretilmektedir. Teknoloji günümüzde her alanda bizlere hizmet vermektedir. Hayatımızı kolaylaştıran ve bize zamandan da güçten de büyük kazançlar sağlayan ürünler her geçen gün artmaktadır. Ürünlerin artması ile farklı markalarda ortaya çıkabilmektedir. Kullanıcılar bu neden ile en iyi marka seçiminde oldukça zorlanabilmektedirler.


Vaillant ürünleri bu konuda size başarısını tam 20 yıldır göstermektedir. 20 yıldır müşterilerine hizmet veren markanın ürün kalitesi de oldukça yüksektir. Aslında uzun yıllardır hizmet vermek değil de marka gerek Vaillant servisi gerek sürekli gelişen araçları sayesinde hizmet ve ürün kalitesini daima olarak artırmaktadır. Her teknolojik ürünün verdiği garanti kapsamları içerisinde ürününüzü kolayca kullanabilirsiniz. Ancak bazı durumlarda ürünler garanti kapsamı dışında kalabilmektedir. Bunların çeşitli sebepleri bulunmaktadır ancak kısaca açıklamak istersek kullanıcı hataları olmaktadır. Bu tür durumlarda bile Vaillant servis numarasını çevirmeniz yeterli olacaktır. Gerekli numarayı tuşladıktan sonra sizlere ulaşmaları için bilgiler kayıt dilmektedir. Onarım yapılmasını istediğiniz ürün yerinde gelip incelenip sorun tespit edilmektedir. Eğer ki garanti kapsamında ise ürün ücretsiz onarılmaktadır. Ancak kullanıcı hataları gibi sorunlar yada garanti süresi bitmiş ise en uygun fiyat teklifi verilmektedir. Ürün onarımı tecrübeli ekip çalışanlarımız tarafından hızlı ve sağlam bir şekilde onarılmaktadır. Ürünlerin onarımı yetkili Vaillant servis çalışanlarımız tarafından garantili bir şekilde yapıldıktan sonra tekrar evinize getirilip kurulmaktadır. Bu derecek kalitesi bir servis anlayışını en uygun fiyata yapmaktadırlar. Bu sayede onarıma gönderilen bir ürün için sıfır fiyatı değerinde ücretler ödemek zorunda kalmamış olacaksınızdır.


Sizlerde evinizde kalitenin farkına varmak istiyorsanız 20 yılı aşan tecrübesi sayesinde Vaillant ürünlerini seçebilirsiniz. Ayrıca 20. Yıl kutlaması olarak müşterilerine çok cazip indirimli fiyatlar sunmaktadır. Sizde bu markanın bir müşterisi olmak için hemen gerekli ürünü satın alabilirsiniz.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla