Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ekim 2012, 17:37   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Icralık herşey bizden sorulur

Borçlunun borcunu ödeyememesi durumunda alacaklıya karşı bunu adli bir kuruluş aracılığı ile yerine getirmesine icra denir. Bu eylem gerçekleştirilirken adli kurum tutarı kadar borçlunun mal varlığına el koyar ve malları normal fiyatından daha düşük bir fiyata satışa sunar. İcradan mal satın alma son zamanlarda gayrimenkul alma da yaygın bir yöntem haline gelmiştir. Ev, araba, işyeri gibi büyük yatırımlarda bu yöntem herkesin arayıp da bulamayacağı bir fırsat haline gelmiştir.


Toplumda son zamanlarda büyük patlama yaşayan icralık davalar bir tarafı üzerken diğer tarafın yüzünü güldürüyor. Hayatın her alanında yaşanan dönüşüm bu alanda da bu şekilde sağlanmaktadır. Bu yolla satılığa çıkan gayrimenkuller ilk satışında ortalama %40 civarı indirimle satışa sunuluyor. İkinci defa bu oran % 60?lara çıkabiliyor. Toplumumuzda ah? lı mallar olarak nitelendirilen gayrimenkuller sanal alem üzerinden kolayca el değiştiriyor.


Önceleri il il, adliye adliye dolaşıp ya da yüzlerce gazete karıştırıp dağıtılan ilanları taramamız gerekiyordu. Şimdilerde artık bu ilanları internet üzerinden online takip edebiliyoruz. Yaşadığımız çağ bizlere her konuda kolaylık sağladığı gibi bu konuda da bize büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu fırsattan faydalanmak için yapmanız gereken bir uzman eşliğinde kurallara göre hareket etmektir.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla