Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2012, 21:48   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Gezi Yazıları Sitesi - Gezi-yorum.net

Domain adı : gezi-yorum.net

İçerik-Başlık : Gezi Yazıları Sitesi - Gezi-yorum.net

Site Kuruluş Tarihi : Aralık 2008

Tanıtım, Açıklama : gezi-yorum.net adı altında yaklaşık 4 senedir faaliyetlerini sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site vasıtasıyla Türkiye ve dünyadan pek çok şehre dair tanıtımları okuma fırsatı bulabilirsiniz.

Site editörü tarafından hazırlanan yazıları okumanızın akabinde, şehirler hakkında çok değerli verilere sahip olacaksınız. Şehirlerin tarihi özellikleri, konaklama bilgileri, ulaşım bilgileri, doğal güzellikleri bu yazılarda kendine yer bulmuştur. Ziyaretçiler aynı zamanda şehirlerde ne yenir ne içilir, ne satın alınır, hangi etkinlikler yapılır gibi soruların cevaplarını da görebileceklerdir.

Gezi-yorum.net isimli sitenin en önemli özelliği, içeriğindeki gezi yazılarının % 100 özgün olmasıdır. Sitede yer alan bütün tanıtımlar, editör tarafından özenle hazırlanmaktadır. Yani ziyaretçiler, bu değerli tanıtımları başka hiçbir yerde bulamayacaklardır.

Site editörü, bu adreste sadece gezip gördüğü yerleri tanıtmaktadır. Yani site editörünün gezmediği bir yer, bu sitede tanıtılmamaktadır.

Siz de Asya'dan Avrupa'ya, Amerika'dan Afrika'ya kadar çok sayıda kıtanın önemli şehirlerini yakından ve birinci ağızdan tanımak istiyorsanız, Gezi-yorum.net adresine girebilirsiniz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla