Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ekim 2012, 21:39   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yeni pepee videoları

Web Adresi: pepee-izle.net
Sahibi: Pepee
Hosting Sağlayan Firma: Kendi Sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Pepee
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler: Pepee videoları çocuklar için en sevdikleri oyun olmasının dışında kendilerini ve dış dünyayı keşfetmelerini sağlayan en önemli araçtır. Pepee ile oynayıp ta mutsuz olan bir çocuk göremezsiniz ama pepe oyunları oynamak için annesine diller döken çocuklara tanık olabilirsiniz. Ne olur anne diye başlayan cümleleri çok geçmeden seni seviyorum Anneciğim pepe oyunları oynayabilir miyim şeklinde sorulara döner çoğu zaman Sizde bilirsiniz ki; çocuklarınız pepe oyunları oynarken çok daha mutlu sakin ve huzurlu. Çünkü bir anlamada çocuklar pepe oyunlarından öğrendikleri her şeyi anneleri ve babalarıyla paylaşırlar. Siz gözünüzde hiç büyümemiş gibi görünen çocuğunuz yine pepe oyunları oynarken fark edersiniz.

Pepe oyunları sayesinde çocuklar sosyal hayatlarında çevreleri ile daha çabuk ve kolay iletişim kurarlar Pepenin annesine söylediği sözleri şarkıları pepe oyunlarında öğrendikleri renkleri kısaca her şeyi aileleri ve arkadaşları ile paylaşmaktan çok mutlu olurlar. Pepe ile kazandıkları özgüven sayesinde kendilerini çok daha iyi bir şekilde ifade etmeyi öğrenirler. Bu anlamda pepe bir yol göstericidir onlar için.

Çocuklar pepe oyunları sayesinde sorumluluk alma alışkanlığı edinirler. Bu da onların aldıkları görevleri gerçek hayatta da başarı ile yerine getirmelerinde çok önemli bir rol oynar. Çocuklar oyuncaklarından vaz geçebilirler ama pepe oyunları ile oynamaktan alı konmaktan çok mutsuz olurlar iyisi mi bırakın çocuklarınız pepe videoları ile doyasıya izlesinler.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla