Konu: Uçak Bileti
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2012, 22:20   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Uçak Bileti

Günümüzde bir yerden diğer bir yere ulaşmak çok daha kolay hale geldi. Eskiden yaya olarak ya da binek bir hayvan sırtında günlerce hatta aylarca süren seyahatler yapılırdı.Şimdi ise kilometrelerce uzaklıktaki diyarlara bile kısa sürelerde gidilebiliyor. Zaman günümüz dünyasında en önemli kavram haline gelmiş bulunmaktadır. İş yaşamı ve insanlar adeta zamanla yarışır hale gelmişlerdir. Motorlu taşıtların gelişimi insanlara zaman kazandırma anlamında en büyük katkıyı yapmıştır.Özellikle de uçağın icadı bu konu da en büyükkatkıyısağlamıştır.Eskidenbinekbirhayvanlaayl arcasürebilecekbiryolculukçağımızdauçaklarsayesind esaatlerekadarindirgenmiştir. Uçakla yapılan yolculuklar ilk zamanlarda çok pahalı idi ve herkes uçakla seyahat edemezdi. Son yıllarda ise havayolu şirketlerinin artışı ve rekabet gibi nedenlerden ötürü ekonomik olarak uçak bileti temin edilebilmektedir.


Teknolojinin her an geliştiği günümüzde havayolu şirketleri hizmetlerini internete de taşımışlardır. Dünya da ve Türkiye de var olan havayolu şirketlerinin %99’u müşterilerine online uçak bileti alma hizmeti sunmaktadır. Havayolu şirketlerinin yanında bu hizmeti sunan bir de acentalar vardır.
Bilet alacağınız zaman internete girip kısa bir araştırma yaparken ucuz uçak bileti nerden temin edilir sorunuza kolaylıkla cevap bulabiliyorsunuz. Seyahat edeceğiniz şehre, ülkeye göre seçim yapıp, zaman aralığı girdiğinizde müsait olan koltukları online olarak görüp koltuğunuzu oturduğunuz yerden seçebiliyorsunuz.


Bilet almak için havalimanına ya da acentalara kadar gitmenize gerek yok. Uçak bileti almak artık çok kolay.İnternet bağlantısı olan her yerden hatta Android işletim sistemli tüm cep telefonlardan kolaylıkla biletinizi alabiliyorsunuz.Seyahat edeceğiniz yer ve tarih çok önceden belli ise erken rezervasyonla biletinizi almanızı tavsiye ediyoruz. Böylelikle çok daha ekonomik bir satın alma yapabilir bütçenize pozitif yönde katkı sağlayabilirsiniz.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla