Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ekim 2012, 12:39   #1
alex57
Keyifli~Üye
 
alex57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Mayıs 2012
Mesajlar: 498
alex57 is on a distinguished road
Puanlar: 6.136, Seviye: 1
Puanlar: 6.136, Seviye: 1 Puanlar: 6.136, Seviye: 1 Puanlar: 6.136, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Serbest muhasebeci mali müşavir

Serbest muhasebeci mali müşavir denilince akla hemen masasının başında muhasebe defteri tutup birkaç evrak imzalayan kişiler akla gelir. Bu da serbest muhasebeci mali müşavir mesleğini biraz hafife almak demektir. Aslına bakılacak olursa, serbest muhasebeci mali müşavir adayları çok uzun bir maratonun ardından, ancak bu ünvanı almaya hak kazanırlar.
Serbest muhasebeci mali müşavir olmak isteyen aday öncelikle smmm staja başlama sınavına girmek zorundadır ve bir işletmede stajını tamamlamalıdır. Sonrasında smmm yeterlilik sınavı yer alır. Tüm bu sınav stajlar uzun bir süreci kapsar. Adaylıktan sonra ünvanı almaya hak kazanan serbest muhasebeci mali müşavir kendine ait bir ofis açtıysa, kazanç elde edebilmek için kendine bağlayabileceği müşteriler bulmak zorundadır. Bunun için de ikili diyaloglarının iyi olması gerekir. Ayrıca işinde disiplinli ve güvenilir olması da şarttır.
Serbest muhasebeci mali müşavir olmak isteyenlere yönelik hazırlanan serbest muhasebeci mali müşavir sınavına hazırlık eğitim seti, sesli ve görüntülü anlatımlarıyla, sorumlu olunan tüm konuları içerisinde barındırır ve başlı başına bir kaynak görevi üstlenir. Serbest muhasebeci mali müşavir hakkında geniş bilgi için www.serbestmuhasebecimalimusavir.net adresini ziyaret edebilirsiniz..

alex57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla