Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ekim 2012, 19:17   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Wordpress ve Php Dersleri

Site Adı: emreozalp
Açılış Tarihi: -
Site Adresi: emreozalp.org
İçerik: Genel

Kişisel Blog sayesinde wordpress ve Php dersler öğrenin



Kişisel blogların giderek arttığı günümüzde kalite de ön plana çıkmaya başlamıştır. Nitekim her konuda olduğu gibi blog ve özellikle kişisel bloglarda da en iyisi olabilmek ve kaliteli içerik üretmek önemlidir. Kişisel blog, kişiye bağlı bir oluşum olduğu için içerik çok daha fazla önemlidir. Burada önemli olan kişinin ilgileri ve neyi ne kadar bildiğidir.

Wordpress, blog sisteminin lideri konumundadır ve hemen her kişisel blog sahibi bu konuda paylaşım yapmaktadır. Birbirinden farklı ve bir o kadar da değerli olan bu paylaşımlar tüm internet kullanıcıları için önemlidir. Özellikle wordpress konusunda bir şeyler yapmak isteyenler, site kurarak yayın yapmak isteyenler bu yazılarla bilgilenebilir. Bu sayede özellikle deneyimlerle pekiştirilmiş olan bu yazılar sayesinde çok daha fazla bilgi sahibi olunabilir.

Php dersleri de Wordpress gibi önemlidir. Zira internet sitesi ile ilgili hemen her işlemde kodlar Php üzerinden yürümektedir. Bu nedenle herhangi bir düzenlemede bile Php bilgisi gerekir. Bu nedenle Php dersleri ile Php öğrenebilir ve wordpress üzerinde bunları deneyerek çok daha özgün ve kaliteli işler çıkartabilirsiniz.

Tüm bunlar ve örnekler çeşitlendirilebilir. Kişisel bloglar tüm bu yönleriyle çok daha popüler olacaktır. Bu sayede çeşitli alanlara dair özgün içerikler ile çok daha bilgi sahibi olabilmek internet adına mümkün olacaktır. Sizlerde bu alanda yayıncı ya da ziyaretçi olarak yerinizi alarak internet gündemini yakalayabilirsiniz.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla